Neler Yeni

özel üniversitede işletme okunur mu ?

umit1202

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ümit öztürk
670k sıralamam var İstanbul içinde çoğu özel üniversiteler tutuyor. işletme yazıp üniversitenin 2. yılında çift ana dal yapmayı planlıyorum (lojistik yönetimi). Erasmus yapmayı düşünüyorum. ingilizcenin yanına bir dil daha eklemeyi planlıyorum. Okul bittikten sonra yurt dışına gideceğim sizce işletme okunur mu?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
670k sıralamam var İstanbul içinde çoğu özel üniversiteler tutuyor. işletme yazıp üniversitenin 2. yılında çift ana dal yapmayı planlıyorum (lojistik yönetimi). Erasmus yapmayı düşünüyorum. ingilizcenin yanına bir dil daha eklemeyi planlıyorum. Okul bittikten sonra yurt dışına gideceğim sizce işletme okunur mu?
ünide kalırsanız burusnuz kesilir ona göre baya çalışmanız lazım o riski alırım diyorsanız çalışırım vs vs diyorsanız tercih edebilirsiniz erasmus içinde zaten ortlama lazım okulkolik olmanız lazım

umit1202

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
ümit öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ünide kalırsanız burusnuz kesilir ona göre baya çalışmanız lazım o riski alırım diyorsanız çalışırım vs vs diyorsanız tercih edebilirsiniz erasmus içinde zaten ortlama lazım okulkolik olmanız lazım
aslında erasmusa çok takılı değilim avrupa vatandaşıyım okul bittiğinde hollandaya taşınmayı düşünüyorum. yurtdışında iş fırsatı bulabilir miyim ?

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
aslında erasmusa çok takılı değilim avrupa vatandaşıyım okul bittiğinde hollandaya taşınmayı düşünüyorum.
hocam vatandaşsanız gidipte tr özel okulda okumak saçmalık dil eğitimi alın ve yurt dışında okuyun aldığınız eğitim eğitim olur onun bunun bi tarafını yalayıp hoca olanlardan ders alacağınıza harbi hocalardan ders alma imkanınız var iken

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
mantıksız o sıralamaya ülkede çoğu işletme tutar zaten

Reyconjeff

80+ Bronze
OKUNMAZ
Mesaj otomatik birleştirildi: