hıhımmmÖzürsüz devamsızlık tam 10 şu an sınıfta mı kalıyorum?
Normalde 13.5 idi bugün müdür yardımcısı 10 yaptı, yarın oğlan benim yanıma gelsin halledicem demiş velimehıhımmm
ama korkma sildirebilirsin knkmm
(inşallah)
Özürsüz 10 , özürlü 20 gün olması durumu ve toplam 30 gün hakkın var. Özürsüz devamsızlığını ailen dilekçe verip özürlü kısma çeker. Ama toplam 30 günü geçemezsinÖzürsüz devamsızlık tam 10 şu an sınıfta mı kalıyorum?
Tmm en kötü dilekçe doldurtur siler sonra.Normalde 13.5 idi bugün müdür yardımcısı 10 yaptı, yarın oğlan benim yanıma gelsin halledicem demiş velime
Bazen özürsüzden alıp özürlü yazıyolar. Bazen ise komplen sildikleride oluyo. Hiç aktarma yapmadanÖzürsüz 10 , özürlü 20 gün olması durumu ve toplam 30 gün hakkın var. Özürsüz devamsızlığını ailen dilekçe verip özürlü kısma çeker. Ama toplam 30 günü geçemezsin
Tmm en kötü dilekçe doldurtur siler sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazen özürsüzden alıp özürlü yazıyolar. Bazen ise komplen sildikleride oluyo. Hiç aktarma yapmadan
Özürsüz 10 , özürlü 20 gün olması durumu ve toplam 30 gün hakkın var. Özürsüz devamsızlığını ailen dilekçe verip özürlü kısma çeker. Ama toplam 30 günü geçemezsin
git müdüre veya yardımımcısına dilekçe ver onlar düzeltir bu durumla kalma riskin var
10.5 olunca.Özürsüz devamsızlık tam 10 şu an sınıfta mı kalıyorum?
Ortaöğretim yönetmeliğinde resmi olarak 10 gün özürsüz , 20 gün özürlü ve toplam 30 günü geçmemek var. İstisnai durumlar var belli rahatsızlıklar ve belli haklarda bu 30 gün süre 60 güne kadar uzuyor. Lakin bazı müdür yardımcıları 2 3 gün tolerans gösterip özel durumda. Devamsızlık giriyorlar. Bundan dolayı Özürlüyede girmez ozursuzude girmez. Nöbet , faaliyette görevli , uzaklaştırma , kovid bunlar iki grubuda girmezTmm en kötü dilekçe doldurtur siler sonra.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazen özürsüzden alıp özürlü yazıyolar. Bazen ise komplen sildikleride oluyo. Hiç aktarma yapmadan
10.5 olunca kalıyorsunÖzürsüz devamsızlık tam 10 şu an sınıfta mı kalıyorum?