50Mbps seçtiğinde de modemin 45 destekliyorsa 45 alırsın.50mbps paketine geçtiğimde 10mu alıcam?
Paket 100 de olsa modem 45 se 45 alacaksın hadi modem 100 diyelim anladığım kadarıyla eve gelen hattında sorun var 24 paketten 10 alıyorsun her türlü paket değiştirmen internetine pek etki etmeyecek gibi.24mbps paketini kullanıyorum ve testlerim durmadan 22 ve üzeri oluyor evde internet kullananlar oldugunda 10 a kadar iniyor , altyapımı sorgulattım 83mbps diyorlar 50mbps paketine geçtiğimde 10mu alıcam?
modem arayüzünde en fazla 45 yazıyor
Alt yapın destekliyorsa vadedilen hızlara yakın alabilme ihtimalin var lakin şunu unutma santraldan uzaklığın , hattın yoğunluğu ve alt yapının durumuna göre bu değerler değiir. 50 mbs paketine geçersen herhalde 40+ alırsın tahminimce. 24mbs de 22 alıyorsan 50 de de 40+ üstü alırısın24mbps paketini kullanıyorum ve testlerim durmadan 22 ve üzeri oluyor evde internet kullananlar oldugunda 10 a kadar iniyor , altyapımı sorgulattım 83mbps diyorlar 50mbps paketine geçtiğimde 10mu alıcam?
modem arayüzünde en fazla 45 yazıyor
ama şunu belirtmek isterim modemle ilgili değerlerde önemli diğer arkadaşların durumuna bakarak değerlendirme yapAlt yapın destekliyorsa vadedilen hızlara yakın alabilme ihtimalin var lakin şunu unutma santraldan uzaklığın , hattın yoğunluğu ve alt yapının durumuna göre bu değerler değiir. 50 mbs paketine geçersen herhalde 40+ alırsın tahminimce. 24mbs de 22 alıyorsan 50 de de 40+ üstü alırısın
attımModem arayüzündeki değerleri atarmısın.
şuan değerlerde sorun yok, 24 mbps alıyormusunuz ?50mbps direkt geçicem ama olay şu birdaha anlatıyım : 83MBPS DESTEKLİYOR FAKAT BEN 24MBPS KULLANIYORUM VE 20MBPS ÜSTÜ ALIYORUM EVDE BİRİLERİ VARKEN BU DEĞER 10LARA KADAR DÜŞÜYOR 50YE GEÇTİĞİMDE 10MU ALICAM? müşteri hizmetlerini aradım hayır dedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
değerler bunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
attım
Alabileceğiniz max hız 45 mbps olarak gözüküyor, iç tesisatı yeniletirseniz iyi olur bence. 50mbps'de kopmalar yaşarsınız.evet 24mbps hızına rahatlıkla ulaşıyorum