kullanıyordum ve yoktuEkran kartından önce sistemi kullanıyor muydun ve onda sorun var mıydı?
hayıryeni ekran kartını taktıgınızdan beri format attınız mı?
La ekran kartını takmışsın ve direkt kullanmaya başlamışsın.kullanıyordum ve yoktu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır
Eski ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini kurdunuz mu?kullanıyordum ve yoktu
hayır
evet hatta güncelleme geldi tekrar kurdumEski ekran kartınızın sürücüsünü kaldırıp yenisini kurdunuz mu?
evet kurdumLa ekran kartını takmışsın ve direkt kullanmaya başlamışsın.
Sistem ekran kartıyla iyi çalışmıyor.
Ekran kartını taktıktan sonra sürücü kurdunuz mu?
Sıfırdan format atmanızı öneriyorum. Yine olmlazsa ekran kartını iade edin.evet hatta güncelleme geldi tekrar kurdum
evet kurdum
tamam, deneyeceğim fakat 2 hard disk kullanıyorum gta5 vs gibi sağlam oyunlar ona kurulu ve ssd yede launcherleri kurulu hepsini silmem mi gerekecekSıfırdan format atmanızı öneriyorum. Yine olmlazsa ekran kartını iade edin.
Ama formattan öcne temiz sürücü kurulumu yapalım.
Bu videoyu izleyin ve sürücü kurun.
Hayır sen netten driver indiriceksin orda temiz kurulum yapılsın mı diye soracak alakası yok önceki driveri silicek sadecetamam, deneyeceğim fakat 2 hard disk kullanıyorum gta5 vs gibi sağlam oyunlar ona kurulu ve ssd yede launcherleri kurulu hepsini silmem mi gerekecek
Sürücü kurulumunda oyun silmen gerkemiyor. Sadece vidoeyu takip et.tamam, deneyeceğim fakat 2 hard disk kullanıyorum gta5 vs gibi sağlam oyunlar ona kurulu ve ssd yede launcherleri kurulu hepsini silmem mi gerekecek
palit ve zotac için çok arada kalmıştım, özellikle paliti aldıktan sonra zotac 2,,800 civarına çıktı ama palit daha sağlam olduktan sonra isterse 10 bin olsun. benim korkum palitin zotac yanında kötü kalmasaydı herkes tam tersini söyledi fakat kartı aldığım yere bu sorunları bildirdim açılıştaki çıkartan sesi de bildirmiştim performansına zarar vermedikçe sesten bişi olmadıklarını ve iade almayacaklarını söylediler.Sürücü kurulumunda oyun silmen gerkemiyor. Sadece vidoeyu takip et.
Eğer bu videodaki adımlarını yapmana rağmen sorun geçmezse format at.
Format atmana rağmen geçmezse kartı iade et.
Not: Palite karşı herhangi bir negatif duygun olmasın. Şu an bu sorunu yaşayan ilk seni gördüm forumda.
14 gün içinde internetten alınan her ürünün iadesi zorunlu. Sen dediklerimi yap olmazsa iade et. Almazlarsa e devletten hakem heyetine başvur.palit ve zotac için çok arada kalmıştım, özellikle paliti aldıktan sonra zotac 2,,800 civarına çıktı ama palit daha sağlam olduktan sonra isterse 10 bin olsun. benim korkum palitin zotac yanında kötü kalmasaydı herkes tam tersini söyledi fakat kartı aldığım yere bu sorunları bildirdim açılıştaki çıkartan sesi de bildirmiştim performansına zarar vermedikçe sesten bişi olmadıklarını ve iade almayacaklarını söylediler.