ELECTUS
80+ Silver
Tamamdır sağolun bende oc yapmak istiyorum yapacağım zaman etiketlerim sizi.Artmaz diye düşünüyorum.
Tamamdır sağolun bende oc yapmak istiyorum yapacağım zaman etiketlerim sizi.Artmaz diye düşünüyorum.
Rica ederim, istersen şimdi bile yaparızTamamdır sağolun bende oc yapmak istiyorum yapacağım zaman etiketlerim sizi.
Hocam yapasım varda ekran kartında coil var korkuyorum ses artarsa diye o yüzden birde pek bir bilgim yok oc hakkında ama yapıcam o kesin.Rica ederim, istersen şimdi bile yaparızSorun yok.
Coil whine sesi artmaz bence ama deneyerek öğrenebilirsin.Hocam yapasım varda ekran kartında coil var korkuyorum ses artarsa diye o yüzden birde pek bir bilgim yok oc hakkında ama yapıcam o kesin.
Tamamdır hocam yapıcağım zaman etiketlerim sizi yardımcı olursunuz değil mi?Coil whine sesi artmaz bence ama deneyerek öğrenebilirsin.
Olurum, sıkıntı yok. Hatta direkt özelden mesaj da atabilirsin.Tamamdır hocam yapıcağım zaman etiketlerim sizi yardımcı olursunuz değil mi?
Tamamdır hocam iyi akşamlar.Olurum, sıkıntı yok. Hatta direkt özelden mesaj da atabilirsin.