Palit 3070 fan sesi çok fazla

Ali.65

80+
Reaksiyon skoru
8
Palit 3070 aldım yurt dışından dereceleri normal boştayken fan dönmüyor ama steam pugb girince kart azıcık zorlanınca çok fazla fan sesi geliyor değerler normal lobideyken fan sesi gelmiyor fayt girince çok fazla fan sesi geliyor yardımcı olurmusunuz

Msi afterburner ile ayarlayabilirsiniz.

Palit 3070 aldım yurt dışından dereceleri normal boştayken fan dönmüyor ama steam pugb girince kart azıcık zorlanınca çok fazla fan sesi geliyor değerler normal lobideyken fan sesi gelmiyor fayt girince çok fazla fan sesi geliyor yardımcı olurmusunuz
3070 in pubg çok fazla zorlanacağını pek sanmıyorum ultra ayarlarda değilse fakat msi afterburnerdan fanları otomatiğe bırakırsanız daha iyi olacaktır ısı arttıkça fan hızıda artar kafa ağrıtmaz

3070 in PUBG çok fazla zorlanacağını pek sanmıyorum ultra ayarlarda değilse fakat msi afterburnerdan fanları otomatiğe bırakırsanız daha iyi olacaktır ısı arttıkça fan hızıda artar kafa ağrıtmaz
Dostum pubg Kart zorlanmasa bile oyunun ağırlıgı var ve bende Asus tuf Rtx 3070ti ile hangi oyuna girersem girem 56 60 derece takılan kart 1440p ultrada. Pubg girince 65 67 derece kadar çıkıyordu. Pubg Ekran kartını Sağlam sömürüyor.

Coil whine sorunu olabilirmi ondan şüpheleniyorum normal bir fan sesi değil çünkü

Fanlar değişirse sorun çözülür ama gerek yok öyle kullanın

Geri