Neler Yeni

Palit RTX 3070 Gamerock OC VS Asus Rog Strix RTX 3070 OC

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Adam 30K farkı vermeyi göze alıp sormuş. Parası yetiyorsa alır. Aradaki fiyat farkı sizin cebinizden mi çıkıyor sanki. Fiyata değil kaliteye bakın. Ucuz olanı önermeniz çok gereksiz. ROG alabiliyorken neden Gamerock neden alsın?
Çünkü ROG yerine az daha eklenip 3080 alınabilir. Ki şuanda ikisinin de fiyatı şuanki durumlar yüzünden fazla. Bekleyebiliyorsa stokları beklesin arkadaş.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Çünkü ROG yerine az daha eklenip 3080 alınabilir. Ki şuanda ikisinin de fiyatı şuanki durumlar yüzünden fazla. Bekleyebiliyorsa stokları beklesin arkadaş.
Böyle bir mantık yok. O zaman yüksek modeller boşuna üretiliyor. Sadece 3-4 derece serin çalışacak diye üretilen modeller değiller. Kötü model 3080 alacağıma en iyisinden 3070 alırım.

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
beyaz ise asus rog, değilse gamerock. kısaca zeVk meselesi :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle bir mantık yok. O zaman yüksek modeller boşuna üretiliyor. Sadece 3-4 derece serin çalışacak diye üretilen modeller değiller. Kötü model 3080 alacağıma en iyisinden 3070 alırım.
aynı fiyattalarsa emin ol bunu yapmazsın ben konuyu bilmiyorum buarada sadece mesajını gördüm

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
beyaz ise asus rog, değilse gamerock. kısaca zeVk meselesi :)

aynı fiyattalarsa emin ol bunu yapmazsın ben konuyu bilmiyorum buarada sadece mesajını gördüm
Çok model kullandım. Emin ol yaparım. Konumu da şöyle bırakayım. Hiç ROG Strix kullanmamış insanlar, ROG Strix parasını haketmiyor diyor. Gayet de hakediyor.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Hocam o tercih meselesidir. Ama alabileceğiniz uygun fiyatlı 3080 modelleri de genelde Gaming Pro falan oluyor ki onlar da kötü değil. Ancak asla bir Rog etmezler tabi.

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Hocam o tercih meselesidir. Ama alabileceğiniz uygun fiyatlı 3080 modelleri de genelde Gaming Pro falan oluyor ki onlar da kötü değil. Ancak asla bir Rog etmezler tabi.
Bu konuyu @Toxpox ile de çok tartıştık biz. Düşük veya orta model kart almak yerine ROG gibi üst düzey bir kart alıp, bir alt modeli almak daha iyi. Yukarıda da belirttim. Inno3D 2060S'den, ROG 2060'a geçtim ve iyi bir OC ile 2060S'i geçtim.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bu konuyu @Toxpox ile de çok tartıştık biz. Düşük veya orta model kart almak yerine ROG gibi üst düzey bir kart alıp, bir alt modeli almak daha iyi. Yukarıda da belirttim. Inno3D 2060S'den, ROG 2060'a geçtim ve iyi bir OC ile 2060S'i geçtim.
Aslında o ekran kartında silikona da bağlı bir durum. Ne derler zaten teknoloji şans işidir.

TrudLeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Çınar Şahin
Dostum cidden üslubun hiç iyi değil.
Bir kişi sana "X mi daha iyi, yoksa Y mi?" diye soruyorsa zaten bütçesi yeterlidir ve senden istediği performans ve kalite olarak karşılaştırmandır.

Palit alınmayacak bir ekran kartı diyen olmadı zaten. ROG Strix gibi bir seçenek varken neden daha alt bir modeli önerirsin ki?
1615843164099.png

peki bu oc frekans farkı bişey değiştirirmi bide yeni bi rakip daha ekledim hangisi daha sağlam bir PERFORMANS verir ?

1615843164099.png

peki bu oc frekans farkı bişey değiştirirmi bide yeni bi rakip daha ekledim hangisi daha sağlam bir PERFORMANS verir ?
ayrıca fiyatlar düşünce alıcam 18K paramı verilir ekran kartına :/ stoklar düzelince hayat normale dönünce fiyatlar düzelince düşünücem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,976
Üyeler
165,097
Son üye
Ygmr48
Top Bottom