Neler Yeni

palm grip mouse önerisi max 350tl

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
Bütçe
350
arkadaşlar hantal olmayan max 350 tl olan mouse arıyorum kablosuz olursa iyi olur hızlı algılaması ve ergonomisi önemli

(17 cm ele sahibim Viper Mini'yi palm olarak deneyince oluyor, V2 Mini ergonomik bir fare olduğu için tutabileceğinizi düşünüyorum)

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

(17 cm ele sahibim Viper Mini'yi palm olarak deneyince oluyor, V2 Mini ergonomik bir fare olduğu için tutabileceğinizi düşünüyorum)
viper'ın tipi daha hoş geliyor alasım var ama bir yandan kablosuz olanıda albenili kablo sağa sola takılsın istemiyorum ama kablosuzda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum.

viper'ın tipi daha hoş geliyor alasım var ama bir yandan kablosuz olanıda albenili kablo sağa sola takılsın istemiyorum ama kablosuzda sıkıntı çıkarır diye korkuyorum.
Kablosuz sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin. Viper Mini tam bir fingertip faresi. Fingertip tutarım diyorsanız kaçırmayın derim. Viper yerine Viper Mini almanızı öneririm şahsen, skatez ve ağırlık olarak daha iyi. Sadece sensörü daha iyi düz Viper modelinin.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kablosuz sıkıntı çıkarmaz merak etmeyin. Viper Mini tam bir fingertip faresi. Fingertip tutarım diyorsanız kaçırmayın derim. Viper yerine Viper Mini almanızı öneririm şahsen, skatez ve ağırlık olarak daha iyi. Sadece sensörü daha iyi düz Viper modelinin.
https://www.gaming.gen.tr/urun/4286...6-tus-rgb-gaming-mouse-yedek-switch-hediyeli/ bu fare nasıl peki iyi midir??

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide

OUTRA

80+

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,468
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Benim elimde 18 cm. Palm şeklinde tutuyorum. V2 miniyi kullanamadım küçük geldi. Kaldı öyle.

Top Bottom