Panasonic'de Staj Yapılır Mı?

BGSGP

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
Şuan 11. sınıf elektrik-elektronik meslek lisesi öğrencisiyim, AMP bölümünde tüm 12. sınıf boyunca zorunlu staja gideceğim, bölüm hocasının söyledikleri arasından en çok gözüme çarpan Panasonic Electric Works Türkiye oldu, sizce buraya gitmeli miyim? Sanırsam kurumsal bir yer ama köle muamelesi görür müyüm, mesleğe uygun bir iş mi yaparım yoksa getir götürcü mü yaparlar bilmiyorum. YKS hedefim de var ancak uçuk kaçık seviyede değil, 70k yapsam MTOK ile bilgisayar müh yazabiliyorum, bunun için de günde birkaç saat bile olsa da müsaade ederler mi orada?

Bunlar haricinde şu seçeneklerim de var;
ABB Elektrik San. A.Ş.
ENTES ELEKTRONİK
MAKELSAN
GREİF
WILO Pompa Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
SAVE ENERJİ YÖNETİMİ VE DANIŞMANLIK
ARÇELİK FABRİKA
Enelkon Otomasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Simba Endüstriyel Otomasyon
KAR-UN-SAN
EMİN TEKNİK HORTUM VE MAKİNE A.Ş.
MİK-EL ELEKTRONİK SANAYİ
PACPRO OTOMASYON
ALTINAY ROBOT
HENKEL
KARUN-SAN
(burada elektrik bölümü ile alakası olmayan firmalar da yer alıyor olabilir, genel bir liste yollandı hepsini tek tek arayıp sormadım.)

Şuan 11. sınıf elektrik-elektronik meslek lisesi öğrencisiyim, AMP bölümünde tüm 12. sınıf boyunca zorunlu staja gideceğim, bölüm hocasının söyledikleri arasından en çok gözüme çarpan Panasonic Electric Works Türkiye oldu, sizce buraya gitmeli miyim? Sanırsam kurumsal bir yer ama köle muamelesi görür müyüm, mesleğe uygun bir iş mi yaparım yoksa getir götürcü mü yaparlar bilmiyorum. YKS hedefim de var ancak uçuk kaçık seviyede değil, 70k yapsam MTOK ile bilgisayar müh yazabiliyorum, bunun için de günde birkaç saat bile olsa da müsaade ederler mi orada?

Bunlar haricinde şu seçeneklerim de var;
ABB Elektrik San. A.Ş.
ENTES ELEKTRONİK
MAKELSAN
GREİF
WILO Pompa Sistemleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.
SAVE ENERJİ YÖNETİMİ VE DANIŞMANLIK
ARÇELİK FABRİKA
Enelkon Otomasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.
Simba Endüstriyel Otomasyon
KAR-UN-SAN
EMİN TEKNİK HORTUM VE MAKİNE A.Ş.
MİK-EL ELEKTRONİK SANAYİ
PACPRO OTOMASYON
ALTINAY ROBOT
HENKEL
KARUN-SAN
(burada elektrik bölümü ile alakası olmayan firmalar da yer alıyor olabilir, genel bir liste yollandı hepsini tek tek arayıp sormadım.)
Bu Panasonic bizim bildiğimiz yılların panasonic markası ise okey bence. 100 yılı devirmiş köklü bir japon firması. Listede büyük olarak bildiğim arçelik ve makelsan var. Bu üçü arasından en prestijli panasonic bence. Listeden birini seçecek olsam onu seçerdim. Sana kalmış tabi, hangisinde için rahat edecekse onu seç.

Bu Panasonic bizim bildiğimiz yılların panasonic markası ise okey bence. 100 yılı devirmiş köklü bir japon firması. Listede büyük olarak bildiğim arçelik ve makelsan var. Bu üçü arasından en prestijli panasonic bence. Listeden birini seçecek olsam onu seçerdim. Sana kalmış tabi, hangisinde için rahat edecekse onu seç.
Bu üçünü yazdım bir kenara eğer Panasonic'e bi şekilde giremezsem sıra arçelik ve makelsan.
Ve evet yani sanırım benim bahsettiğim de genel bildiğimiz Panasonic'in Türkiye firması.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Listeden rastgele seçmeye korkmuyo değilim sanayi gibi yerlerde meslek lisesi stajlarında bile ''köle muammelesi görüyorum'' şikayetleri tonla oluyor, en az risklisinden denicez artık olmazsa staj değiştiririm. (Bizim bölümcü değişikliğin mümkün olmayacağını söylüyor ama dikkatli seçelim diye kolpa salladığını da düşünmüyo değilim, bu forumda bile staj değiştiren gayet birsürü kişi var.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,240
Üyeler
195,573
Son üye
Creative_001
Geri