Neler Yeni

Panelden bir şey yapılabilir mi?

zacsha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat
Maç bileti için twitterda gezinirken anlık hevesle bir tane dolandırıcının tekine kandım. Yazdım ve bilet devir hakkında konuştuk. Tabii ki de parayı atmadım ama bana bir anda sövmeye başladı sonra karşılık verdim. 10-15 dakika sonra farklı bir numaradan ölmüş dedemin TC’sine kadar, yaşadığım yere kadar attı. Bir şey yapabilir mi?

şahin doğan

80+ Platinum
evine 50.000 tane pizza gelebilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Namık Sulo
Maç bileti için twitterda gezinirken anlık hevesle bir tane dolandırıcının tekine kandım. Yazdım ve bilet devir hakkında konuştuk. Tabii ki de parayı atmadım ama bana bir anda sövmeye başladı sonra karşılık verdim. 10-15 dakika sonra farklı bir numaradan ölmüş dedemin TC’sine kadar, yaşadığım yere kadar attı. Bir şey yapabilir mi?
bu bilgileri herkes bulabiliyor sen bile bulabilirsin önlem olarak kendi isim soyisim kullanma sosyal medyada
Mesaj otomatik birleştirildi:

evine bomba ihbari yapabilir ama bişey olmaz polis gelir kontrol eder gider

zacsha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
panellerin vesikalık bulanı bile var

bişey olmaz ama olursada polise gidersin twiter üzerinden adamın bilgileri bulunur belki
IBAN istediği hesapla kendini tanıttığı yani twitterdaki adı farklı. IBAN istediği isimle bulunabilir mi?

şahin doğan

80+ Platinum
IBAN istediği hesapla kendini tanıttığı yani twitterdaki adı farklı. IBAN istediği isimle bulunabilir mi?
Bulunsa ne olacak? Çoluk çocuk hepsi. Başlarına bir şey gelmeyeceğini bildiğinden yapıyorlar.

NightWish2434

80+ Silver
Max seri no bulur o da panel kaliteli ise. E okuluna girebilir yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Namık Sulo
sana attığı iban başkasının ibanı olabilir belki emin değilim

bendede bu korku vardı zamanla geçti

zacsha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat
Max seri no bulur o da panel kaliteli ise. E okuluna girebilir yani
Benim dediğim aslında işin para kısmı. Bu kadar bilgimiz sitelerde kayıtlıyken kredi kartımın kayıtlı olduğu bir yerden kart numaramı bulabiliyor mu? Onu merak ediyorum.

NightWish2434

80+ Silver
Benim dediğim aslında işin para kısmı. Bu kadar bilgimiz sitelerde kayıtlıyken kredi kartımın kayıtlı olduğu bir yerden kart numaramı bulabiliyor mu? Onu merak ediyorum.
Yok

Top Bottom