Papara alternatifi kart önerisi

Hasan_Enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
289
Merhaba Papara malum bitti gitti bende bugüne kadar tami kullanıyordum lakin bugün gelen SMS'le para gönderim ücreti geldiğini öğrendim ve tekrardan arayışa geçtim. Sizler ne önerirsiniz banka hesabı zorunluluğu olmayacak şekilde ne önerirsiniz?

Merhaba Papara malum bitti gitti bende bugüne kadar tami kullanıyordum lakin bugün gelen SMS'le para gönderim ücreti geldiğini öğrendim ve tekrardan arayışa geçtim. Sizler ne önerirsiniz banka hesabı zorunluluğu olmayacak şekilde ne önerirsiniz?
Nays var papara kapandığında açmıştım ama kapandıktan 1 hafta sonra tekrar geri döndüm açıldığı için. Sorunsuz kullanılıyor şu anda.

papara kullanıyorum hala

Şu anda en mantıklısı Vodofone Pay bence. Aylık 3500tl ye kadar %10 cashback veriyor. Her 1000 e 100tl demek.

Ben Mars kart kullanıyorum. Cashback oranları falan baya iyi Netflix bedavaya geldi bu ay çok memnun kaldım.

Geri