Neler Yeni

Papara Black kart gönderim sonrası bir kart ücreti çıkıyor mu ?

Para Alınıyor mu ?

• Alınıyor

Oylar: 0 0.0%
  • Alınmıyor

Oylar: 14 100.0%

• Oy kullanan toplam üye
    14

Ryphex

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
959
Sorum yukarıda alan arkadaşlar kaç haftada geldiğini ve bir ücret talep edilip edilmediğini söyleyebilir mi ?

Tamamen ücretsiz herhangi bir ücret yok.

Hayır teslimat süresi demek istedim.
Süresi değişebiliyor tabi bana kırsal kesimde oturmama rağmen 10 günde geldi ama İstanbul merkez'de oturan bir arkadaşıma 40 gün olmuş gelmemiş.

Sorum yukarıda alan arkadaşlar kaç haftada geldiğini ve bir ücret talep edilip edilmediğini söyleyebilir mi ?
Süresi değişebiliyor tabi bana kırsal kesimde oturmama rağmen 10 günde geldi ama İstanbul merkez'de oturan bir arkadaşıma 40 gün olmuş gelmemiş.
Tamamen ücretsiz herhangi bir ücret yok.
Hayır teslimat süresi demek istedim.
Tamamen ücretsiz.

Her türlü geliyor kart şansa bağlı değil.
Hayır tamamen ücretsiz
Teşekkür ederim.

kart ücretsiz geliyor da ? ben atm'lerden para yatırmayı beceremedim. bikaç kez şifremi yanlış girdim ondan kaynaklı olabilir mi?
sadece teknosa da ve carrefourdan yatırdım. ayrıca sözde temazsız da açık ama temazsız ödeme de yapamadım. kaldım öylece kasada mal gibi. ben bişeyi yanlış mı yapıyorum fazla bilgisi olan bana bi yardımcı olsun hele
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kart ücretsiz geliyor da ? ben atm'lerden para yatırmayı beceremedim. bikaç kez şifremi yanlış girdim ondan kaynaklı olabilir mi?
sadece teknosa da ve carrefourdan yatırdım. ayrıca sözde temazsız da açık ama temazsız ödeme de yapamadım. kaldım öylece kasada mal gibi. ben bişeyi yanlış mı yapıyorum fazla bilgisi olan bana bi yardımcı olsun hele
temazsız ödeme açık buarada

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

temazsız ödeme açık buarada
ŞEY SORUCAM aynı adrese 2 adet gönderiyorlar mı yani aileden 2 kişi sipariş etti 2 side gelir dimi

Geri