Neler Yeni

Papara Card'ım Geldi Ancak Birkaç Sorum Var

HoYeon Jung

80+ Gold
Arkadaşlar iyi günler. Bayram tatilini saymazsak kart elime tam 2.5 haftada ulaştı. Yaklaşık 1 saat önce falan geldi kart. Bir iki sorum olacaktı aklıma takılan.
1) Kartın arkasında bant var. Kağıda yapıştırmak için kullanılmış sanırsam. Rengi şeffaf. Sökmem bir sorun oluşturur mu?
2) Kartın arkasında ''Yetkili İmza İmzalanmadığı Takdirde Geçersizdir.'' Yazıyor. Buraya kimin imzası gerekli ve ne demek istiyor?
Biraz internete göz attım ancak pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu açmışken de sorayım hemen. Tosla kartta eve geliyor mu Papara Card gibi ve ücretli mi?

Awerquan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
Ege
Arkadaşlar iyi günler. Bayram tatilini saymazsak kart elime tam 2.5 haftada ulaştı. Yaklaşık 1 saat önce falan geldi kart. Bir iki sorum olacaktı aklıma takılan.
1) Kartın arkasında bant var. Kağıda yapıştırmak için kullanılmış sanırsam. Rengi şeffaf. Sökmem bir sorun oluşturur mu?
2) Kartın arkasında ''Yetkili İmza İmzalanmadığı Takdirde Geçersizdir.'' Yazıyor. Buraya kimin imzası gerekli ve ne demek istiyor?
Biraz internete göz attım ancak pek bir şey bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Konuyu açmışken de sorayım hemen. Tosla kartta eve geliyor mu Papara Card gibi ve ücretli mi?
Kağıdı sökebilirsiniz. O imza size gelmeden atılıyor imza atmaya gerek yok. Uygulamaya girin ve aktif edin bu kadar.

HoYeon Jung

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kağıdı sökebilirsiniz. O imza size gelmeden atılıyor imza atmaya gerek yok. Uygulamaya girin ve aktif edin bu kadar.
Kartımı aktif ettim ancak dediğim gibi imza konusu falan aklıma takıldı. Kağıdı zaten söktüm de bu isim ve kartın son kullanma tarihinin üstünde büyük bir bant var. Onu kastettim. Şeffaf renkte.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Hadi diyelim imzaladın kim görcek kanka :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sök kartı gir uygulamaya aktif et bu kadar kartın Black kart ise kimlik bilgilerini girmene gerek yok zaten alırken girmişsindir girmemiş isen kimlik bilgilerini doldur limitini yükselt son kullanma tarihi son bulana kadar kullan.

HoYeon Jung

80+ Gold

Sök kartı gir uygulamaya aktif et bu kadar kartın Black kart ise kimlik bilgilerini girmene gerek yok zaten alırken girmişsindir girmemiş isen kimlik bilgilerini doldur limitini yükselt son kullanma tarihi son bulana kadar kullan.
Limitini en fazla ne kadar yükseltebilirim? Kartı söktüm ama üstünde bant kaldı. Küçük bir bant. Kimlik bilgilerimi falanda getiren kişi istedi zaten. He birde imzamı tam olarak belirlemedim, 2 kere imza attım. 2'sinde de salladım bir şey olur mu :ROFLMAO::ROFLMAO:

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Limitini en fazla ne kadar yükseltebilirim? Kartı söktüm ama üstünde bant kaldı. Küçük bir bant. Kimlik bilgilerimi falanda getiren kişi istedi zaten. He birde imzamı tam olarak belirlemedim, 2 kere imza attım. 2'sinde de salladım bir şey olur mu :ROFLMAO::ROFLMAO:
Dalgamı geçiyon moruq

He bir yer çok önemli eğer imzayı mavi kalemle attıysan düşük limit alırsın siyah kalem çok önemli bir husus.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,791
İsim
Mert Metshi
1- Sökebilirsin
2- İmzaya gerek yok
3- Tosla kart 5tl ama içinde 5tl ile geliyor

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
1- Sökebilirsin
2- İmzaya gerek yok
3- Tosla kart 5tl ama içinde 5tl ile geliyor
tosla deme kafası karışmasın adamın papara*

250k limit yapabilirsin

HoYeon Jung

80+ Gold
Dalgamı geçiyon moruq

He bir yer çok önemli eğer imzayı mavi kalemle attıysan düşük limit alırsın siyah kalem çok önemli bir husus.
Dalga geçmiyorum hocam. Kalemin rengi falanda bakmadım. Adamın kalemi ile işaretledim. Demek istediğim farklı farklı imzalar attım. Sorun çıkartır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,898
Üyeler
164,743
Son üye
Jesamet
Top Bottom