Neler Yeni

Papara Hakkında Sorularım

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Papara Edu kart yada Black kart almayı düşünüyorum da black kart isterken tc kimliğimi sorduğundan güvenilirliği aklıma takıldı çünkü nispeten yeni bir firma

İnternette okuduğuma göre paralar bazen hesaba gelmeme gibi sorunlar oluyormuş ben ininal kullanıyorum parayı yatırdığım anda tanımlanmış oluyordu

Black Kartta eve getirirken herhangi bir imza tarzı bir şey istiyorlar mı? Yoksa direkt bırakıp gidiyorlar mı?

Ben bu karta herhangi bir atm den para yükleyebiliyor muyum? TC kimlik istiyor mu?

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
TC kimlik falan kullanmadan ATM'den para yükleyebiliyorsunuz.
Eve getirirken kapıya bırakıp gitmiyorlar doğum tarihi, doğum yeri gibi birkaç bilgi ve imza alıyorlar.
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hesabıma para gelmeme sorunu falan olmadı.
Koskoca firmaya neden güvenemediniz onu anlamadım.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Papara Edu kart yada Black kart almayı düşünüyorum da black kart isterken tc kimliğimi sorduğundan güvenilirliği aklıma takıldı çünkü nispeten yeni bir firma

İnternette okuduğuma göre paralar bazen hesaba gelmeme gibi sorunlar oluyormuş ben ininal kullanıyorum parayı yatırdığım anda tanımlanmış oluyordu

Black Kartta eve getirirken herhangi bir imza tarzı bir şey istiyorlar mı? Yoksa direkt bırakıp gidiyorlar mı?

Ben bu karta herhangi bir atm den para yükleyebiliyor muyum? TC kimlik istiyor mu?
Edu Kart alamazsın onu okullardan veriyorlar.Sorunlar güncelleme zamanı vardı şuanda yok.ATM den para yüklebiliyorsun tc kimliğer gerek yok.Papara Black Karta sözleşme ve imza istiyorlar.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
TC kimlik falan kullanmadan ATM'den para yükleyebiliyorsunuz.
Eve getirirken kapıya bırakıp gitmiyorlar doğum tarihi, doğum yeri gibi birkaç bilgi ve imza alıyorlar.
Yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum hesabıma para gelmeme sorunu falan olmadı.
Koskoca firmaya neden güvenemediniz onu anlamadım.
Peki edu kart için de para yükleme işlemleri aynı mı? Edu kart ta alabilirim çünkü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Edu Kart alamazsın onu ok
Neden? Ablamın okulunda satılıyor o yüzden

Edu Kart alamazsın onu okullardan veriyorlar.Sorunlar güncelleme zamanı vardı şuanda yok.ATM den para yüklebiliyorsun tc kimliğer gerek yok.Papara Black Karta sözleşme ve imza istiyorlar.
Ablamın okulunda var o yüzden dedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Uğur Doğan
Peki edu kart için de para yükleme işlemleri aynı mı? Edu kart ta alabilirim çünkü

O konuda bilgim yok. Papara uygulamasını indirip detayları öğrenebilirsiniz. Orada hangi kart için hangi özellikler olduğu yazıyor.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,222
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Ablamın okulunda var o yüzden dedim
Ben size papara black kart öneririm.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Black kart aldım ve getiren adam benden tekrar tc'mi adımı soyadımı anne baba adını seri no'sunu falan sordu imza aldı ve gitti

Paparaya güvenilirdir sorunsuz bir şekilde alabilirsin

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Ben size papara black kart öneririm.
14 yaşındayım yaşım küçük olduğundan imza doğum yeri falan garip hissettirdi o yüzden

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,576
İsim
Dontaçhi kâfi.
Peki kaç günde geliyor ortalama?
Şöyle bir olay oldu bende bize birkaç günde geldi fakat ben o gün evde değildim 1 hafta sonra gelicektim eve kuryenin numarasını aldım eve geldikten sonra kuryeyi aradım sonraki dağıtım gününde bana getirdi kartı normal şartlarda bana birkaç gün içinde geldi

Top Bottom