Bekle çözümü yazıyorumPapara kart sipariş vermek istiyorum bunun için benden hesap onayı istiyor. Kamera ile t.c. kartımı denk getirmemi istiyor. Yapıyorum ama hiçbir şekilde kabul etmiyor tekrar deneyin diyor. Bunu yaşıyan çözümünü bilen varmı?
Daha dün arkadaşlarla hesap açıp onaylamıştık oradan. Papara kart sekmesine girme, hesabı onaylamak istiyoruma bas, telefondan uygulamayı sil uygulamaya otomatik atmasınMobil uygulamaya gir diyor ordan yapmaya çalıştığımda
Artık hesabını yalnızca mobil uygulama üzerinden onaylayabilirsin. Hesabını onaylamak için mobil uygulama üzerinden kimliğini taratıp canlılık doğrulamasından geçmelisin.Daha dün arkadaşlarla hesap açıp onaylamıştık oradan. Papara kart sekmesine girme, hesabı onaylamak istiyoruma bas, telefondan uygulamayı sil uygulamaya otomatik atmasın
Tam olarak bilmiyorum o zaman, yanlış bir şey yaptırmayayım yeni güncellendi herhalde.Artık hesabını yalnızca mobil uygulama üzerinden onaylayabilirsin. Hesabını onaylamak için mobil uygulama üzerinden kimliğini taratıp canlılık doğrulamasından geçmelisin.
Böyle bir uyarı veriyor.