Neler Yeni

Papara Hesabımı Onaylatamıyorum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Papara kart sipariş vermek istiyorum bunun için benden hesap onayı istiyor. Kamera ile t.c. kartımı denk getirmemi istiyor. Yapıyorum ama hiçbir şekilde kabul etmiyor tekrar deneyin diyor. Bunu yaşıyan çözümünü bilen varmı?

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Papara kart sipariş vermek istiyorum bunun için benden hesap onayı istiyor. Kamera ile t.c. kartımı denk getirmemi istiyor. Yapıyorum ama hiçbir şekilde kabul etmiyor tekrar deneyin diyor. Bunu yaşıyan çözümünü bilen varmı?
Bekle çözümü yazıyorum

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Web sayfası üzerinden gir, TC ve seri numarası istiyor orada. Fotoğraf falan uğraşmazsın.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Mobil uygulamaya gir diyor ordan yapmaya çalıştığımda
Daha dün arkadaşlarla hesap açıp onaylamıştık oradan. Papara kart sekmesine girme, hesabı onaylamak istiyoruma bas, telefondan uygulamayı sil uygulamaya otomatik atmasın

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Daha dün arkadaşlarla hesap açıp onaylamıştık oradan. Papara kart sekmesine girme, hesabı onaylamak istiyoruma bas, telefondan uygulamayı sil uygulamaya otomatik atmasın
Artık hesabını yalnızca mobil uygulama üzerinden onaylayabilirsin. Hesabını onaylamak için mobil uygulama üzerinden kimliğini taratıp canlılık doğrulamasından geçmelisin.

Böyle bir uyarı veriyor.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Artık hesabını yalnızca mobil uygulama üzerinden onaylayabilirsin. Hesabını onaylamak için mobil uygulama üzerinden kimliğini taratıp canlılık doğrulamasından geçmelisin.

Böyle bir uyarı veriyor.
Tam olarak bilmiyorum o zaman, yanlış bir şey yaptırmayayım yeni güncellendi herhalde.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,716
Üyeler
163,706