Neler Yeni

Papara Hesabına Para Gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
Arkadaşım Papara Üzerinden Bana para attı fakat para gönderildi olarak gözüküyor Bendede geldi yazıyor ama Para Bakiyesi 00.00 Yazıyor 1 aydır uğraşıyorum ama cözüm bulamadım

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,873
İsim
Okan Aslantaș
Arkadaşım Papara Üzerinden Bana para attı fakat para gönderildi olarak gözüküyor Bendede geldi yazıyor ama Para Bakiyesi 00.00 Yazıyor 1 aydır uğraşıyorum ama cözüm bulamadım
müşteri hizmetleriyle görüşmeyi denedin mi ? hesabın onaylı mı arkadaşın farklı banka aracılığıyla mı para gönderdi yoksa papara üzerinden mi? Eğer farklı bankaysa açıklamaya senin papara numaranı yazması lazım vs vs. sorununu düzgünce yazmamışsın ki insanlar yardımcı olsun . yarım yamalak konu açıyorsunuz

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
müşteri hizmetleriyle görüşmeyi denedin mi ? hesabın onaylı mı arkadaşın farklı banka aracılığıyla mı para gönderdi yoksa papara üzerinden mi? Eğer farklı bankaysa açıklamaya senin papara numaranı yazması lazım vs vs. sorununu düzgünce yazmamışsın ki insanlar yardımcı olsun . yarım yamalak konu açıyorsunuz
farklı bankaysa gönderemez bile kendi adına olması gerekiyordu değişmediyse

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Papara Üzerinden Yazıyor ya Müşteri Hizmetleriyle Görüşmesem buraya neden yazıyım

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,141
İsim
Ömer
Papara Üzerinden Yazıyor ya Müşteri Hizmetleriyle Görüşmesem buraya neden yazıyım
Madem müşteri hizmetleri ile görüştün ne dediklerini de yazsaydınya mağdur olan sensin hayal fln etmelerini beklemiyorsundur umarım

Top Bottom