hocam veliniz o hesabı doğrulamadan olmuyor bildiğim kadarıyla çünkü ben yapmaya çalıştığımda doğrulamak şarttıPapara hesabımı doğrulamadim veli izni gerekiyor. Velim hesap açıp kendi hesabını doğrulamasına gerek varmı?
Şimdi şöyle velin kendine ait onaylanmış Papara hesabından seni doğrulayacak o da şöyle oluyor uygulamadan kendi hesabımdan veline doğrulama isteği gönderiyorsun veline onayladığında Papara kontrol ediyor herhangi bir sıkıntı olmayınca senin hesabın onaylanmış oluyor.Papara hesabımı doğrulamadim veli izni gerekiyor. Velim hesap açıp kendi hesabını doğrulamasına gerek varmı?
Eyvallah teşekkür ederimŞimdi şöyle velin kendine ait onaylanmış Papara hesabından seni doğrulayacak o da şöyle oluyor uygulamadan kendi hesabımdan veline doğrulama isteği gönderiyorsun veline onayladığında Papara kontrol ediyor herhangi bir sıkıntı olmayınca senin hesabın onaylanmış oluyor.
Teşekkürlerhocam veliniz o hesabı doğrulamadan olmuyor bildiğim kadarıyla çünkü ben yapmaya çalıştığımda doğrulamak şarttı