Nasıl yani?içinde 5tl oluyıo mu normalde?
Eger teknosa gibi yerlerden alırsan light cardi ucretini geri kartina iade ediyor eger internetten black kart felan alırsan içinde para olmuyoriçinde 5tl oluyıo mu normalde?
teknosada papara var mı?Eger teknosa gibi yerlerden alırsan light cardi ucretini geri kartina iade ediyor eger internetten black kart felan alırsan içinde para olmuyor
Evetteknosada papara var mı?
Bana 2 haftada geldi normalde 1 haftada gelicekti kuryeden dolayi oyladi beni bikac gün arkadasima mesela kurye getirmemis geri karti iade etmis kurye kendi kendinekart sipariş edeli 1 hafta oldu hala gelmedi ne kadar suruyor gelmesi
10 Gün falan. Ekim 1,2 civarları gelir herhalde. Gmailini her zaman kontrol et. Orada seni bilgilendiriyor. Kartın kuryeye teslim edildi 7 iş gününde gelecek gibi.kart sipariş edeli 1 hafta oldu hala gelmedi ne kadar suruyor gelmesi
bende alırım ozamanda şuan 12 yaşındayım martta 13 olucam genede karta para yükleyebilirmiyim?Evet
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana 2 haftada geldi normalde 1 haftada gelicekti kuryeden dolayi oyladi beni bikac gün arkadasima mesela kurye getirmemis geri karti iade etmis kurye kendi kendine
light cardla arasında fark varmı blackleEger teknosa gibi yerlerden alırsan light cardi ucretini geri kartina iade ediyor eger internetten black kart felan alırsan içinde para olmuyor
var. Detaylı bilgi uygulamasında falan da var.light cardla arasında fark varmı blackle