Neler Yeni

Papara Kart Sahipleri Yardım Edebilir Mi ?

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Öncelikle merhaba
Neden böyle bir başlık attın derseniz sorunumu yazdığım da kimse bakmadı bende böyle deneyeyim dedim neyse konuya dönecek olursam . Papara da hesabımı onaylamaya çalışırken hata verdi ben de hata alırsanız destek mailine yazın demişlerdi oraya yazmıştım . Bana tcniz birlikte resim atın doğrulayalım dediler sizi attım sonra e devletten bir kaç şey daha yapmamı söylediler doğal olarak ben de biraz rahatsız oldum sitelerindeki soruların cevabının gözükeceği şekilde tc yi atmıştım daha fazla bilgi istiyorlar nedenini sordum cevap vermediler soruma gelecek olursam . Hesabı nasıl onaylayabilirim hata almadan veya sizde böyle bir sorunla karşılaştıysanız nasıl çözdünüz ?
1600599040320.png

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,317
İsim
Emre
@keremcnsx24

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Öncelikle merhaba
Neden böyle bir başlık attın derseniz sorunumu yazdığım da kimse bakmadı bende böyle deneyeyim dedim neyse konuya dönecek olursam . Papara da hesabımı onaylamaya çalışırken hata verdi ben de hata alırsanız destek mailine yazın demişlerdi oraya yazmıştım . Bana tcniz birlikte resim atın doğrulayalım dediler sizi attım sonra e devletten bir kaç şey daha yapmamı söylediler doğal olarak ben de biraz rahatsız oldum sitelerindeki soruların cevabının gözükeceği şekilde tc yi atmıştım daha fazla bilgi istiyorlar nedenini sordum cevap vermediler soruma gelecek olursam . Hesabı nasıl onaylayabilirim hata almadan veya sizde böyle bir sorunla karşılaştıysanız nasıl çözdünüz ?
Alıntıyı görüntüle
Hocam benim doğrulandı sözleşmeli hesap ve bunların hiç birini yapmadım neden böyle bir şey istiyorlar senden ?

Beren

80+ Gold
Benim direkt onaylandı böyle bir şey yaşamadım farklı hesap açıp dener misin ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Öncelikle merhaba
Alıntıyı görüntüle
vallaha bende direk onaylamıştılar dı başka bir hesap açıp dene

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam benim doğrulandı sözleşmeli hesap ve bunların hiç birini yapmadım neden böyle bir şey istiyorlar senden ?
Bende anlamadım ki neden böyle bir şey istiyorlar hayır sordukları sorulardaki cevaplar gözükecek şekilde attım daha fazlasını istiyorlar e daha fazlasını istiyorsanız neden siteniz de o sorular yok ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim direkt onaylandı böyle bir şey yaşamadım farklı hesap açıp dener misin ?
Şimdi başka bir maille açıcam telefon no sorun olmaz inşallah .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,485
Üyeler
162,007
Son üye
afterkok
Top Bottom