Neler Yeni

Papara kartımı sipariş ettiğim adreste ben olmadığım için iade edilecekmiş

Dahası  
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tekrar kurye gelecektir müsteri hizmetlerini ara yoksa getirmezler benim bir arkadasımın kartı bir ayı geçti daha getirmediler
Bu benim zaten 2. kez sipariş ettiğim kart ilk kart gelmedi iptal ettim tekrar sipariş ettim. Şuanda şehir dışındayım ve kurye şöyle söyledi " Kart sadece size teslim edilir kimlik kartı gerekiyor" dedi sipariş ettiğim adreste teyzem var ama sadece sen teslim alabilirsin dedi ne yapmalıyım?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu benim zaten 2. kez sipariş ettiğim kart ilk kart gelmedi iptal ettim tekrar sipariş ettim. Şuanda şehir dışındayım ve kurye şöyle söyledi " Kart sadece size teslim edilir kimlik kartı gerekiyor" dedi sipariş ettiğim adreste teyzem var ama sadece sen teslim alabilirsin dedi ne yapmalıyım?
Hocam iptal et yine iste. Gelene kadar da lite card kullan

bwNN

80+ Silver
Ben alırken kimlik kartı istenmedi

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Ben alırken kimlik kartı istenmedi
İsteniyor. Ben de evde değildim ve kimliğim evde yoktu ama kurye anneme numarasını vermiş tcmi en yakın zamanda atmamızı rica etti attık sıkıntısız kullanıyorum 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom