M MKeremM 80+ Bronze Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 699 Dahası Reaksiyon skoru 181 İsim Kerem Mungan 2 Nisan 2023 #1 Az önce sarı sitede ilan oluşturdum. Teslimat seçeneklerinde de param güvende yi işaretledim ancak herhangi bir hesap bilgisi vs. Vermedim. Ne yapmam gerekiyor
Az önce sarı sitede ilan oluşturdum. Teslimat seçeneklerinde de param güvende yi işaretledim ancak herhangi bir hesap bilgisi vs. Vermedim. Ne yapmam gerekiyor
SucukEkmek 80+ Silver Katılım 26 Aralık 2021 Mesajlar 2,552 Dahası Reaksiyon skoru 1,000 Konum ankara İsim Emre Kaan Instagram emrekaan.038 2 Nisan 2023 #2 profilinize girip banka bilgilerinizi girmeniz lazım.
Mirkan 80+ Bronze Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 601 Dahası Reaksiyon skoru 264 İsim Mirkan Çiçek 2 Nisan 2023 #3 İsminizde yazdığınız iban sahibinin ismi olucak atıyorum babanızın ibanını yazdınız hesabınızdaki isim sizin isminizse olmaz kimin ibanıysa isimde iban sahibinin ismi olucak
İsminizde yazdığınız iban sahibinin ismi olucak atıyorum babanızın ibanını yazdınız hesabınızdaki isim sizin isminizse olmaz kimin ibanıysa isimde iban sahibinin ismi olucak