Neler Yeni

Param Güvende mi Elden Alışveriş mi?

İkinci el işlemci alacağım, güvenemediğim için Param Güvende ile almak istiyorum bir sıkıntı olursa iade edebileyim diye. Ancak bazıları güvenmeyin yüz yüze görüşüp elden teslim alın diyor. Bu daha güvenilmez değil mi? Adam bozuk ürün verdi eve geldim denedim çalışmadı diyelim, satıcı özür dilerim benim hatam demeyecektir, tekrar ulaşabilirsek tabi bir de. Bunun tek çözüm yolu birlikte bir mekanda ürünü denemek mi?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
İkinci el işlemci alacağım, güvenemediğim için Param Güvende ile almak istiyorum bir sıkıntı olursa iade edebileyim diye. Ancak bazıları güvenmeyin yüz yüze görüşüp elden teslim alın diyor. Bu daha güvenilmez değil mi? Adam bozuk ürün verdi eve geldim denedim çalışmadı diyelim, satıcı özür dilerim benim hatam demeyecektir, tekrar ulaşabilirsek tabi bir de. Bunun tek çözüm yolu birlikte bir mekanda ürünü denemek mi?
Param güvende boşuna mı var böyle durumlar için var dostum param güvendede aldığın ürünü iki gün deneyip sorun çıkarsa çıkmasa bile koşulsuz iade edebiliyorsun diye biliyorum

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Param güvende ile alın derim. Tabii satıcı ile birlikte test etme şansın varsa daha iyi.
Param güvende ile alırsanız, sıkıntı çıktığında bir süreniz var iade etmeniz için.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
paramgüvende de 3 gün süre oluyor o yüzden iade şansı var ben param güvende yi tercih ederim

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Param güvende boşuna mı var böyle durumlar için var dostum param güvendede aldığın ürünü iki gün deneyip sorun çıkarsa çıkmasa bile koşulsuz iade edebiliyorsun diye biliyorum
Param güvende ile alın derim. Tabii satıcı ile birlikte test etme şansın varsa daha iyi.
Param güvende ile alırsanız, sıkıntı çıktığında bir süreniz var iade etmeniz için.
paramgüvende de 3 gün süre oluyor o yüzden iade şansı var ben param güvende yi tercih ederim
Ben de bu sebeple Param Güvende'yi tercih edeceğim de bu sisteme güvenmeyin elden teslim alın diyenlerin hangi gerekçeyle bunu söylediğini merak ettim sadece.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Ben de bu sebeple Param Güvende'yi tercih edeceğim de bu sisteme güvenmeyin elden teslim alın diyenlerin hangi gerekçeyle bunu söylediğini merak ettim sadece.
Bilemiyorum iyi geceler dostum

equinoxx

80+ Bronze
Belki paranın yanmaması için söylemiştir. Çünkü bir sorun olunca boşuna komisyon vermiş oluyorsun. Gerçi soruna göre ana parayı kurtarmış oluyorsun orası ayrı.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ağzı olan konuşur bu devirde:)

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"Param Güvende" ile 1 kere işim oldu.
"Alıcı" için çok iyi bir sistem.
"Satıcı" için hiç sağlıklı değil.
Alıcı olarak kullanılabilir ama satıcı olarak tavsiye etmiyorum.

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
Ufak ürünlerde %100 iade garantili param güvende ancak adam çalışır şekilde gönderim yaparken video çekerek çalıştığını kanıtlayacak şekilde ürünü kargolar ise satın aldıktan sonra ürünü test ederken çalışmıyor diye iade ederseniz. Yaklaşık 1 ay sonra karşı tarafın sunduğu video kanıt kabul edilip sonuçları üzücü olabilir ve Paranız iade olmaz satıcıya aktarılır. Bu sebepten yüzyüze en sağlıklı olanıdır. Param güvende ile çok fazla Durum yaşadım yeri geldi. Bu detayları öğrenirken yaşadım problemler iyice soğuttu beni param güvendeden. Satıcı olarak ben problem yaşamadım ancak boşu boşuna çok zaman kaybettim ve aşırı uzattılar. Yeni nesil işlemci satıyorsunuz karşı taraf anakartını bios güncellemediği için bozuk deyip iade ediyor. Çalıştığını kanıtladığım halde ürün bana geri geldi. Ve ödemede hesabıma aktarıldı. Şimdi ............ biri olsam üstüne yatardım karşı tarafla görüşüp parasını eft yaptım. gibi gibi tonlarca şeyler var dikkat etmek lazım.

v3ysi.alkan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
veysi alkan
Ben param güvende işe ürün satsam alıcı ürünü alsa yerine bana hıyar iade etse ne oluyor?

equinoxx

80+ Bronze

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,925
İsim
Ventus