Neler Yeni

Sahibinden.Com Param Güvende Güvenilir mi?

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Ben çok ürün sattım. Bir kere bile sorun yaşamadım.
Hocam alırken nelere dikkat etmem gerek? Mesela aklımda Logitech G29 direksiyon almak var neler sormalıyım? Neye dikkat etmem gerek?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam alırken nelere dikkat etmem gerek? Mesela aklımda Logitech G29 direksiyon almak var neler sormalıyım? Neye dikkat etmem gerek?
Hocam kutu fatura garanti sorun. Ama hiç g29 almadım. Kullanan birine danışın. Size nereleri bozulabileceğini ve neyine bakmanız gerektiğini söyler.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
2.El R5 2600 satıyorum ve Param güvende ile almak istiyor çoğu kişi. Ben bu işlemi daha evvel kullanmadım, ürünlerimi hep elden teslim ettim.

Bu Param Güvende uygulamasını açıklayabilir misiniz? Google'da net bir şey bulamadım.
bence satan tarafı korumayan sadece satın alanı koruyan bir uygulama türü. çünkü satın alan kişi göndericinin ürününe kasıtlı hasar verse dahi parası geri alabiliyor veya satıcıya aktarılmasını engelliyor. alan taraf için ama velinimet.

bence satan tarafı korumayan sadece satın alanı koruyan bir uygulama türü. çünkü satın alan kişi göndericinin ürününe kasıtlı hasar verse dahi parası geri alabiliyor veya satıcıya aktarılmasını engelliyor. alan taraf için ama velinimet.
Millet bu yöntemle alma peşinde, o zaman herkes bi kendini akıllı sanıyor. Ben alıcı param güvende ile almak istiyor diye de kendi kendimi ateşe atamam, kimse babamın oğlu değil

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Millet bu yöntemle alma peşinde, o zaman herkes bi kendini akıllı sanıyor. Ben alıcı param güvende ile almak istiyor diye de kendi kendimi ateşe atamam, kimse babamın oğlu değil
ben param güvende ile kargoda hasar almayacak veya satın alan kullanıcının özensizliğinden veya bilgisizliğinden bozamayacak ürünlerimi gönderiyorum. mesela ekran kartı. adam gönderdin ekran kartını gitti hiç korumasız sertifikasız sigortası sistemindeki psu'ya bilinçsizce bağladı ve yüke bindirdi. birincisi kendi psu'sunu kucağına alacaktır ama ufakta olsa bir ihtimal senin ekran kartınıda cortlatabilme ihtimali var. dediğin gibi kimse babamın oğlu değil ucuza ikinci el ürün almasını bilen sorumluluk almasınıda bilecek.

abcdefg1234

80+ Silver
Alacak kişi düzgün ,güvenilir biriyse sorun yaşamazsınız.
İşlemcinin tüm test videolarını,pinlerini, çalışırkenki halini , seri numarasını ,faturasını falan videoya alın. Kargoya vermeden önce ve verirken videoya alın elinizde kanıt bulunsun.

Ben 3100 işlemcimi sattım param güvende ile. Satmadan önce işlemcinin bütün videolarınıda yolladım alacak arkadaşa.Kargo eline ulaştıktan sonra test etmeden anında onaylamış siparişi. Sistem topluyormuş daha parçaları gelmemiş ondan test etmemiş ama bir sorun çıkmadı.

Art niyetli biri olmadıkça sorun yaşayacağınızı sanmam ama kimin nasıl biri olduğunuda kesin olarak anlayamiyorsunuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,753
Üyeler
161,900
Son üye
cansevr27
Top Bottom