Get böyleydi param güvende nasıl işliyor bilmiyorum.ürünü satın alıyorsun. para sahibindene geçiyor. ürünü teslim alıp onaylayınca para satıcıya geçiyor. sahte ürün ve bozuk ürün gelirse ürünü geri gönderip paranı talep ediyorsun.
Çok saçma değil mi. Ne anladık o zamanGET ilan olayı galiba kaldırılıyor. Param Güvende olayına baktım galiba ürünü teslim aldıktan sonra iade hakkın yok, en azından bende öyle bir seçenek yok şu an.
bu sistem bir yandan iyi bir yandan kötü çünkü sadece alıcıyı koruyor birçok satıcı dolandırıldı bu sistem yüzündenÇok saçma değil mi. Ne anladık o zaman
hocam şuanda get kalktı mıGET ilanda ürünü bozup, zarar verip geri yollayan "uyanık" alıcılar vardı. Tahmin edebileceğiniz gibi kurunun yanında yaş yandı maalesef.
Param güvende veya get tavsiye etmem aldığın ürün sorunlu işe iade işi sonra sahibindenin bitmek bilmez kayıt açalım işi iade paranın hesaba geçmesi vs uzun iş kendi deneyimim çünkü param güvende ile aldım ürün iade edip paramı alana kadar canım çıktıParam güvende veya get ile alışveriş nasıl işliyor?