Neler Yeni

Paramı Yatırırlar Mı?

Critaes

80+ Bronze
Arkadaşlar yevmiyelik işe girdim ve 1 gün normal 1 günde mesaili toplam 2 gün çalışıp çıktım zor bir işti dayanamadım sonrasında hasta oldum zaten. Bu ayın 5 inde yatırıyorlarmış paraları bu ayın beşi de Cumartesi günü idi ve bende pazartesi atarlar herhalde dedim fakat bugün hala para yatmadı. 2 gün çalıştım diye atmayacaklar mı öyle bir hakları var mı yoksa atarlar mı?

KlausM

80+ Silver
Normal şartlarda atması lazım yevmiyeli çünkü, ama belli olmaz burası Türkiye Birleşmiş Mülteci Kampı.

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar yevmiyelik işe girdim ve 1 gün normal 1 günde mesaili toplam 2 gün çalışıp çıktım zor bir işti dayanamadım sonrasında hasta oldum zaten. Bu ayın 5 inde yatırıyorlarmış paraları bu ayın beşi de Cumartesi günü idi ve bende pazartesi atarlar herhalde dedim fakat bugün hala para yatmadı. 2 gün çalıştım diye atmayacaklar mı öyle bir hakları var mı yoksa atarlar mı?
Kanka kurbanda yövmiyeli işcileri dolandıran seni napmaz

melidoas6

80+ Silver
Arayıp iste

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Firma zaten bilindik ve büyük firma vermeleri zorunlu mu onu soruyorum 1 haftadan az çalışanlar için vermeme gibi bir durum tarzı bir şey söz konusu değil dime.
Kurumsal bir firmaysa genellikle sıkıntı çıkarmadan verir. Normalde zaten vermeleri gerekiyor.

Top Bottom