cemtastan2301
80+ Gold
Onlar arasındaki farkı anlayamayız gibi geliyor, biraz fazla üst seviye.Şimdi 144 kullanıyorum ama 240 360 nasıldır 144 böyleyse.
Onlar arasındaki farkı anlayamayız gibi geliyor, biraz fazla üst seviye.Şimdi 144 kullanıyorum ama 240 360 nasıldır 144 böyleyse.
Umarım gönlünce olur kralgaming gecesine düşerse bende almayı planlıyorum.
doğru60 ile 75hz arasında bile cidden çok anlaşılabilir bir fark var.
Her türlü anlarsın. Oynadığım oyunlarda üst seviyelerde çoğu kişi 240hz oynadığı için biraz dezavantajlıyım. Bu yazın 240 gecicem elimdekini satıp.Onlar arasındaki farkı anlayamayız gibi geliyor, biraz fazla üst seviye.
Bizede gecmek nasip olur bı gün İnşallah bu arada oyunlarda daha fazla kill alıyorsundur İnşallahSelamlar arkadaşlar bu gün baya bi mutluyum asus tuf vp24vq aldım kargom elime ulaşdı kurulumunu yaptım kurdum ve pcde takılıyorum
Öncelikle şunu söyleyim benim bir önceki monitörüm vga kablolu 16.5 inç 60 hz monitördü(dönüştürücü kullandıgım için daha da düşüyorduz hz) o monitörden 144 hz 24inç bi monitöre geçince farkı anladım ki ben bilgisayar kullanmıyormuşum resmen 60da bilgisayar donuyomuş demem o ki dişinizden tırnagınızdan arttırıp sistem kurup o sistemle 60 hz oyun oynarsanız resmen sisteminiz boşa gitmiş olur bu konuyu açma sebebim 60 hzden 144hze geçmiş biri olarak mutlu olmam ve bunu paylaşmak istemem.
Dilerseniz detaylı inceleme yaparım alcak arkadaşlar varsa sorularıda yanıtlayabilirim.
İyi güünler )
Monitörüm 165hz ama 144hz e aldığımda çok fark etmiyor60 ile 75hz arasında bile cidden çok anlaşılabilir bir fark var.
İnşallah geçersin kral 2 katı arttı nerdeyse diyebilirimBizede gecmek nasip olur bı gün İnşallah bu arada oyunlarda daha fazla kill alıyorsundur İnşallah
Teşekkürler.Hayırlı olsun bende yaza doğru almayı planlıyorum
Benimde aynı 165 hz fps oynadığım için 144 e çekmiştim ama sonradan gene 165 e döndüm kısıtlamay ne gerekMonitörüm 165hz ama 144hz e aldığımda çok fark etmiyor
Ben 144'ten 240'a geçince fark sezmedim pek. Yan yana koymadan zor anlamak.Şimdi 144 kullanıyorum ama 240 360 nasıldır 144 böyleyse.
Zaten dev gibi Bi fark beklemiyorum ama az da olsa o akışkanlık gelsin yeter. Oyun oynama hevesimi artırıyor.Ben 144'ten 240'a geçince fark sezmedim pek. Yan yana koymadan zor anlamak.
Umarım en kısa sürede alırsın.75 hz monitör var param olduğunda nasıl bir hissiyat yaşayacağım acaba en az 2 yılı vardır ama 144 hz monitör almanın