Neler Yeni

Parayı çekti ama siparişlerime yansıtmadı.

sancak

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Muhammet Sancak
Merhabalar itopyadan MD 2 yi aldım ancak parayı çekmesine rağmen siparişlerim bölümüne düşmedi sipariş vermemişim gibi gözüküyor. Sipariş gelir mi ne yapmalıyım

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
sizin gibi birkaç arkadaş daha duydum
durum hakkında bilgi sahibi değilim ama bu durumu itopya sitesine mail atarak veya müşteri hizmetlerine danışarak en net bilgiyi alabilirsiniz diye biliyorum

dadash

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alperen Aygur
Parayı verdiğini sistemden görebiliyorlar. Destek talebi oluşturabilirsin veya illaki bir telefon numaraları vardır.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Siparişiniz gelecektir.
Siparişlerim kısmında eğer yarına kadar gözükecektir.
Eğer pazartesi günü de gözükmezse müşteri temsilcileri ile iletişim kurun.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,160
İsim
Musa
Merhabalar itopyadan MD 2 yi aldım ancak parayı çekmesine rağmen siparişlerim bölümüne düşmedi sipariş vermemişim gibi gözüküyor. Sipariş gelir mi ne yapmalıyım
Bir sorun olacağını zannetmiyorum.
Örnek vermek gerekirse media marktın internet sitesinden alışveriş yaptığın zaman aldığın ürün siparişlerim kısmına geç düşüyor. Bu durum itopya da yoğunluktan dolayı olmuş olabilir.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Hatta aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın sorunuda çözüldü.
EVET gözüktü fakat şimdide mail gelmiyor bir sıkıntı olurmu siparişlerimde var bir saniye aşağıya fotoğrafını koymayı dneyeceğim

Arda54_TR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,347
İsim
Arda Barınır
Site çöktüğü sırada bi problem oluşmuş ve siparişinin düşmemiş olma ihtimali var ama az, çözebilecek bir sorun pazartesiye kadar gelmezse itopyayı ara

Mauro İcardi

80+ Bronze
Bende havale ile aldım siparişlerim kısmında gözüküyor ama ödeme bekleniyor yazıyor benimle aynı durumu yaşayan varmı. Yarınmı pazartesimi düzelir acaba
Yarın düzelecektir büyük bir ihtimal.
Benim demek istediğim pazartesiye kadar gözükmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçin çünkü hafta sonu müşteri hizmetleri kapalı.

naval91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akif Can Türel
Sancak merhaba, siparişlerin kısmından kontrol yapar mısın var mı bir değişiklik ? Bende de aynı problem oldu dün.

Top Bottom