Bir sorun olacağını zannetmiyorum.Merhabalar itopyadan MD 2 yi aldım ancak parayı çekmesine rağmen siparişlerim bölümüne düşmedi sipariş vermemişim gibi gözüküyor. Sipariş gelir mi ne yapmalıyım
EVET gözüktü fakat şimdide mail gelmiyor bir sıkıntı olurmu siparişlerimde var bir saniye aşağıya fotoğrafını koymayı dneyeceğim
Bende havale ile aldım siparişlerim kısmında gözüküyor ama ödeme bekleniyor yazıyor benimle aynı durumu yaşayan varmı. Yarınmı pazartesimi düzelir acabaHatta aynı sorunu yaşayan bir arkadaşın sorunuda çözüldü.
Yarın düzelecektir büyük bir ihtimal.Bende havale ile aldım siparişlerim kısmında gözüküyor ama ödeme bekleniyor yazıyor benimle aynı durumu yaşayan varmı. Yarınmı pazartesimi düzelir acaba
Ahbe kolonya erken ayrıldın aramızdanYarın düzelecektir büyük bir ihtimal.
Benim demek istediğim pazartesiye kadar gözükmezse müşteri hizmetleri ile iletişime geçin çünkü hafta sonu müşteri hizmetleri kapalı.
Sancak merhaba, siparişlerin kısmından kontrol yapar mısın var mı bir değişiklik ? Bende de aynı problem oldu dün.Merhabalar itopyadan MD 2 yi aldım ancak parayı çekmesine rağmen siparişlerim bölümüne düşmedi sipariş vermemişim gibi gözüküyor. Sipariş gelir mi ne yapmalıyım