Neler Yeni

Parfüm önerileri Erkek

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
XXXX
erkek parfüm önerileri istiyorum sizden kalıcılıkta iyi olan kokusu sizi tatmin eden

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Bostan
erkek parfüm önerileri istiyorum sizden kalıcılıkta iyi olan kokusu sizi tatmin eden
Hocam babamla ben kendimizce parfüm gurmesi olduğumuzdan sana Rochas, One Million, Diesel, Armani You ve Aqua Marine tavsiye edebilirim hepsi ayrı ayrı günlerde sıkılır sportif ve klasiktir. Doldurma alacaksan ki orijinaline para vermene gerek yok orijinaline en yakın doldurma markası Eyfeldir tavsiye ederim iki parfüm alana bir bedava gibisinden kampanyaları da oluyor onlardan kovalarsan denk getirirsen çok iyi olur ama bayisinden gidip alman en temizi olacaktır.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam babamla ben kendimizce parfüm gurmesi olduğumuzdan sana Rochas, One Million, Diesel, Armani You ve Aqua Marine tavsiye edebilirim hepsi ayrı ayrı günlerde sıkılır sportif ve klasiktir. Doldurma alacaksan ki orijinaline para vermene gerek yok orijinaline en yakın doldurma markası Eyfeldir tavsiye ederim iki parfüm alana bir bedava gibisinden kampanyaları da oluyor onlardan kovalarsan denk getirirsen çok iyi olur ama bayisinden gidip alman en temizi olacaktır.
ORTALAMA FİYATLARI NE KADAR

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Bostan
kanki sen bide marka vermişin galiba direkt markanın önere bilceğin parfüm yokmu
Hayır. Saydığım isimler parfümlerin kodları gibi bişey. Örnek olarak Armani You parfümünü bargellodan da alırsın Eyfelden de. Sana saydıklarım parfüm modelleri. Eyfel ise bu parfümleri satan yer. Genelde en uzun süre kalıcı olanları ve orijinaline en yakın olanı Eyfel oluyor.

Rulep

80+ Gold
bu parfümlerin yazı kışı fark ediyor mu

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
Knk sence david walker markasının doldurma parfümleri nasıl koku ve sağlıklı olması konusunda

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alihan Bostan
Knk sence david walker markasının doldurma parfümleri nasıl koku ve sağlıklı olması konusunda
Vallahi yalan söylemiyim hiç duymadım doldurma markasını bilmiyorum ondan dolayı. Eyfel ve Bargello iyidir ama onlar varsa şehrinizde tavsiye edebilirim aklında soru işareti kalmadan kullanabilirsin.

zipottik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Muhammed Yiğit
Vallahi yalan söylemiyim hiç duymadım doldurma markasını bilmiyorum ondan dolayı. Eyfel ve Bargello iyidir ama onlar varsa şehrinizde tavsiye edebilirim aklında soru işareti kalmadan kullanabilirsin.
Ben aldım geçen david walker dan gayet memnunum kokusundan kalıcılığından kıyafet üstüne sıkıyorum 6 7 saat kalıyo aldığım koku
Mesaj otomatik birleştirildi:

Duymaman şaşırttı beni arkadaşlarımdan kime sorsam biliyo markayı

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Kış ve soğuk havalar için Armani Stronger With You Intensely, yaz ve daha sıcak havalar için Dior Homme Sport öneririm.

Top Bottom