Hocam babamla ben kendimizce parfüm gurmesi olduğumuzdan sana Rochas, One Million, Diesel, Armani You ve Aqua Marine tavsiye edebilirim hepsi ayrı ayrı günlerde sıkılır sportif ve klasiktir. Doldurma alacaksan ki orijinaline para vermene gerek yok orijinaline en yakın doldurma markası Eyfeldir tavsiye ederim iki parfüm alana bir bedava gibisinden kampanyaları da oluyor onlardan kovalarsan denk getirirsen çok iyi olur ama bayisinden gidip alman en temizi olacaktır.erkek parfüm önerileri istiyorum sizden kalıcılıkta iyi olan kokusu sizi tatmin eden
ORTALAMA FİYATLARI NE KADARHocam babamla ben kendimizce parfüm gurmesi olduğumuzdan sana Rochas, One Million, Diesel, Armani You ve Aqua Marine tavsiye edebilirim hepsi ayrı ayrı günlerde sıkılır sportif ve klasiktir. Doldurma alacaksan ki orijinaline para vermene gerek yok orijinaline en yakın doldurma markası Eyfeldir tavsiye ederim iki parfüm alana bir bedava gibisinden kampanyaları da oluyor onlardan kovalarsan denk getirirsen çok iyi olur ama bayisinden gidip alman en temizi olacaktır.
Ben toplu alıyorum genelde 10-15 tane. En son mayıs gibiydi sanırım o zaman aldım tanesi 200 olması lazımdı.ORTALAMA FİYATLARI NE KADAR
kanki sen bide marka vermişin galiba direkt markanın önere bilceğin parfüm yokmuBen toplu alıyorum genelde 10-15 tane. En son mayıs gibiydi sanırım o zaman aldım tanesi 200 olması lazımdı.
Hayır. Saydığım isimler parfümlerin kodları gibi bişey. Örnek olarak Armani You parfümünü bargellodan da alırsın Eyfelden de. Sana saydıklarım parfüm modelleri. Eyfel ise bu parfümleri satan yer. Genelde en uzun süre kalıcı olanları ve orijinaline en yakın olanı Eyfel oluyor.kanki sen bide marka vermişin galiba direkt markanın önere bilceğin parfüm yokmu
bu parfümlerin yazı kışı fark ediyor muHocam babamla ben kendimizce parfüm gurmesi olduğumuzdan sana Rochas, One Million, Diesel, Armani You ve Aqua Marine tavsiye edebilirim hepsi ayrı ayrı günlerde sıkılır sportif ve klasiktir. Doldurma alacaksan ki orijinaline para vermene gerek yok orijinaline en yakın doldurma markası Eyfeldir tavsiye ederim iki parfüm alana bir bedava gibisinden kampanyaları da oluyor onlardan kovalarsan denk getirirsen çok iyi olur ama bayisinden gidip alman en temizi olacaktır.
pek emin değilim fakat ben hepsini her mevsim kullanırımbu parfümlerin yazı kışı fark ediyor mu
Knk sence david walker markasının doldurma parfümleri nasıl koku ve sağlıklı olması konusundaHocam babamla ben kendimizce parfüm gurmesi olduğumuzdan sana Rochas, One Million, Diesel, Armani You ve Aqua Marine tavsiye edebilirim hepsi ayrı ayrı günlerde sıkılır sportif ve klasiktir. Doldurma alacaksan ki orijinaline para vermene gerek yok orijinaline en yakın doldurma markası Eyfeldir tavsiye ederim iki parfüm alana bir bedava gibisinden kampanyaları da oluyor onlardan kovalarsan denk getirirsen çok iyi olur ama bayisinden gidip alman en temizi olacaktır.
Vallahi yalan söylemiyim hiç duymadım doldurma markasını bilmiyorum ondan dolayı. Eyfel ve Bargello iyidir ama onlar varsa şehrinizde tavsiye edebilirim aklında soru işareti kalmadan kullanabilirsin.Knk sence david walker markasının doldurma parfümleri nasıl koku ve sağlıklı olması konusunda
Ben aldım geçen david walker dan gayet memnunum kokusundan kalıcılığından kıyafet üstüne sıkıyorum 6 7 saat kalıyo aldığım kokuVallahi yalan söylemiyim hiç duymadım doldurma markasını bilmiyorum ondan dolayı. Eyfel ve Bargello iyidir ama onlar varsa şehrinizde tavsiye edebilirim aklında soru işareti kalmadan kullanabilirsin.
Bütçe nedir?erkek parfüm önerileri istiyorum sizden kalıcılıkta iyi olan kokusu sizi tatmin eden