Parfüm Önerisi Etkileyici

MiracleM2

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba, çok ağır olmayan güzel kokan kalıcı etkileyici ve kaliteli bir parfüm bakıyorum. Ağır olmaması ve kalıcı olması önemli. Bütçem 360-410 TL. Aklıma hiçbir marka yok, deneyimlerinizi istiyorum. AVON SANSİRO önerdiler ama dediğim gibi hiçbir bilgim yok

Merhaba, çok ağır olmayan güzel kokan kalıcı etkileyici ve kaliteli bir parfüm bakıyorum. Ağır olmaması ve kalıcı olması önemli. Bütçem 360-410 TL. Aklıma hiçbir marka yok, deneyimlerinizi istiyorum. AVON SANSİRO önerdiler ama dediğim gibi hiçbir bilgim yok
Bu butceye bekletinizi cok karsilayacak bir parfum yok tavsiyem muadil bakmaniz

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT
Bargello veya mad bakabilirsin ben tom ford black orchid kullanıyorum kokusu çok güzel muadili varsa alabilirsin

https://www.madparfum.com/mad-p.102-selective-50ml-erkek-parfum-338

bundan kullanıyorum ben abim madde çalıştığı için free geliyor bana ama bence ne çok ağır ne de çok hafif ve erkek kokusu olduğu belli. Kalıcılık konusunda 5/10 diyebilirim.
Bana şunuda önerdiler bu nasıldır peki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu butceye bekletinizi cok karsilayacak bir parfum yok tavsiyem muadil bakmaniz
Muadili önereceğiniz parfüm var mı

Bargello veya mad bakabilirsin ben tom ford black orchid kullanıyorum kokusu çok güzel muadili varsa alabilirsin
Dediğiniz parfümün muadili bu galiba

Bana şunuda önerdiler bu nasıldır peki

Muadili önereceğiniz parfüm var mı

Dediğiniz parfümün muadili bu galiba
Ben bilmiyorum muadilini ne desem yalan olur denemeden bilemeyiz

Bargello kod:709 numaralı parfüm

Ben bilmiyorum muadilini ne desem yalan olur denemeden bilemeyiz
Hocam bugün sipariş vereceğim parfümü, bunumu alsam yoksa bunumu madil olarak.

Hocam bugün sipariş vereceğim parfümü, bunumu alsam yoksa bunumu madil olarak.
Tom fordun black orchidini kullanıyorum güzel kokusu var ama attıklarını bilmiyorum

Geri