Bekliyor diyor.Hayır hemen çekebilirsin
Bizide bilgilendir hocam :dHesabı dondurmaya gidiyom yarın 3 saat kvkk formunu okicam paribunun bide
Vazgeçtim gerek kalmadı okumama kapatırken diyo ki detay bilgiler silinse de işlem geçmişi kalır yani diyo ki kimlik bizde ama ana baba ismi silerizBekliyor diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizide bilgilendir hocam :d
Knk sadece 4 haber sayfasında 1milyondan fazla görüntüleme alınmış. 8000 kişi faydalanmışYamyamlar yüzünden borsanın itibarı 5 paralık oldu, yazık oldu. Ödül 1000 değil de 100 olsaydı iyi olurdu. En azından bizim gibi garibanlar yemek parasını çıkarırdı. Allah bilir nasıl adamlar 10k para kaldırdı 2 dakikada.
Yapıkredi hesabımdan göstermelik 30 tl attım atarken 15tl kesiyor, sonra hepsini diğer hesabıma çektim.Nasıl çektin?
Knk işlem geçmişi silinmez 10 yıl boyunca çünkü masak a bağlılar. Masak veya savcılık talep ederse verilmesi için 10 yıl saklanıyor.Vazgeçtim gerek kalmadı okumama kapatırken diyo ki detay bilgiler silinse de işlem geçmişi kalır yani diyo ki kimlik bizde ama ana baba ismi sileriz
İşlem yapmadım o önemli değil kimliği silsinler okey ya ama silmezler muhtemelen amaç kimlik cukkalamaktı resmen gece gece vurgun yaptılar adamlar 4 btc verdiler bu kimlikleri satsalar çıkartırlar mı parayı acabaKnk işlem geçmişi silinmez 10 yıl boyunca çünkü masak a bağlılar. Masak veya savcılık talep ederse verilmesi için 10 yıl saklanıyor.
Knk işlem geçmişi silinmez 10 yıl boyunca çünkü masak a bağlılar. Masak veya savcılık talep ederse verilmesi için 10 yıl saklanıyor.