Anlıl değilde yavaş yavaş srtıp bir anda düşecekmiş yavaş yavaş derken çok yavaş değil nofmal majorlardan yavaş olacakmışsizce bu yılki stickerlar genel olarak fiyatlarda anlık fırlama olur mu?
bir de benim elimde v$m holo sticker var satıp farklı bişeler mi alayım kalsın mı?
Her zamanki gibi bayağı artacak ama normalden yavaş aetacak diyorlar sonra zam haberlwri gibi bir anda düşecekmiş o yüzden bir şaşırtmaçlı bir hype olacak satan satacak satamayan su icecekne kadar bi artış peki
nerden bilcem peki ben bunu kimden izlediniz sizHer zamanki gibi bayağı artacak ama normalden yavaş aetacak diyorlar sonra zam haberlwri gibi bir anda düşecekmiş o yüzden bir şaşırtmaçlı bir hype olacak satan satacak satamayan su icecek
Levianerden bilcem peki ben bunu kimden izlediniz siz
bir de son zamanlarda büyük bir fiyat düşüşü yaşadı elimdeki sticker 1100 lerdeydi şimdi 750lerde geziyoHer zamanki gibi bayağı artacak ama normalden yavaş aetacak diyorlar sonra zam haberlwri gibi bir anda düşecekmiş o yüzden bir şaşırtmaçlı bir hype olacak satan satacak satamayan su icecek
O Cs2 ile alakalıymış herkesin beklentisini karşılamadığı için ve cs2 çıktığında major kapsül indirimi bitti sanıldığı icin herkes pazara koymuş ama tekrar alınmaya başlandığı icin pazar kalabalıgı olusmusbir de son zamanlarda büyük bir fiyat düşüşü yaşadı elimdeki sticker 1100 lerdeydi şimdi 750lerde geziyo