Neler Yeni

Parkta otururken sivil polis ceza yazacağını söyledi?

echoes

80+ Bronze
Merhaba arkadaşlar. Az önce iş yerimden çıkıp öğle aralarını geçirdiğim parkta oturuyordum. Saat 13:30'a yaklaştığı için kalktım işe geri dönecektim, 1-2 adım atmışken baktım bisikletli sivil biri bana yaklaşıp sesleniyor. Durdum, geldi yanıma. Napiyon burda dedi, kimliğini gösterdi. Oturuyom abi öğle öğle aramı geçiriyorum dedim, kimliğimi istedi, polis çocuğuyum abi dedim, egm sosyal tesis kartım vardi onu gösterdim. Tamam polis çocuğu olduğun için birakiyom bu sefe, birazdan ekip gelecek buraya ceza yazarlar sana, başka yerde otur, burda, okul çevrelerinde oturma dedi. Ben de tamam abi dedim gittim. Ama mantık ne? Oturduğum park büyük ve iki bölümden oluşuyo. Ben zaten bilerek çocuklardan uzak yerde oturuyorum, alakam yok onlarla. Uzaktan küfürlerini, davranışlarını görüyorum ondan bile uzak kalmaya çalışıyorum. İş yerime yakın başka oturup hava alacağim, güneşte ısınabileceğim pek yer de yok. Orada tek başıma kimseye karışmadan, herkesten uzakta oturup gidiyorum. Nedir bu uygulama bilgisi olan var mı?

Rulep

80+ Gold
İhbar almışlardır

echoes

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rulep

80+ Gold
Tek bir bisikletli sivil polis olur muydu öyle olsa? Bilmiyorum. Orada her gün öğrenciler oluyor, rutin bi şeydi yani
Seni çevirmese onun polis olduğunu bilebilir miydin vardır 1-2 kişi daha

Mert

80+ Silver
Hiçbir şey olmaz, parkta oturmanın neresi suç teşkil ediyor?

Kara*

80+ Silver
Yapamaz bir şey muhtemelen okullara madde vs. girmesini engellemek için belirli noktaları kesiyorlar, seni torbacı sanmasınlar yeterli. Veya birini alacaklar bekliyorlar.

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

echoes

80+ Bronze
Yapamaz bir şey muhtemelen okullara madde vs. girmesini engellemek için belirli noktaları kesiyorlar, seni torbacı sanmasınlar yeterli. Veya birini alacaklar bekliyorlar.
Hiç öyle bi tipim de yok ki. Öyle bi şey olmadığı halde bundan sonra oturmam neden yasak, zoruma gidiyo...
Mesaj otomatik birleştirildi:

bir şey olmaz.
gelen polis bu mu
😅 Moralim bozulmuştu, güldüm. Yok dostum bu değil😅

1721

80+ Bronze
Hiç öyle bi tipim de yok ki. Öyle bi şey olmadığı halde bundan sonra oturmam neden yasak, zoruma gidiyo...
okul çıkış ve giriş saatlerinde çocukları güvene almak için olabilir. yasak olacağını sanmıyorum, yasaklı bir şey taşımıyorsan çok sorun da olmamalı.

echoes

80+ Bronze
okul çıkış ve giriş saatlerinde çocukları güvene almak için olabilir. yasak olacağını sanmıyorum, yasaklı bir şey taşımıyorsan çok sorun da olmamalı.
Kötü bi şey konuşmak istemiyorum da o çocuklar bana yasaklı madde verir ben onlara yine vermem, öyle çocuklar... Martıları tekmeleyip yere düşürmeler, bağıra bağıra küfürlü konuşmalar, çevreye zararlı davranışlar saçan saygısız çocuklar. Hatta orda otururken içimden polis gelse de şunlara bi ayar çekse diyodum, ayarı ben yedim. Valla nasıl zoruma gidiyo var ya, anlatamam. Dünyaları verseler polisime, ülkeme zararım dokunmaz ama nereden bilecekler tabi. Ağlayasım geliyo...

• Beğen
Reaksiyonlar: 1721

1721

80+ Bronze
Kötü bi şey konuşmak istemiyorum da o çocuklar bana yasaklı madde verir ben onlara yine vermem, öyle çocuklar... Martıları tekmeleyip yere düşürmeler, bağıra bağıra küfürlü konuşmalar, çevreye zararlı davranışlar saçan saygısız çocuklar. Hatta orda otururken içimden polis gelse de şunlara bi ayar çekse diyodum, ayarı ben yedim. Valla nasıl zoruma gidiyo var ya, anlatamam. Dünyaları verseler polisime, ülkeme zararım dokunmaz ama nereden bilecekler tabi. Ağlayasım geliyo...
yapacak bir şey yok hocam. onu zararsız seni zararlı olarak görüyorlar mecburen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,099
Üyeler
159,105
Son üye
MeRTTS
Top Bottom