Merhaba arkadaşlar. Az önce iş yerimden çıkıp öğle aralarını geçirdiğim parkta oturuyordum. Saat 13:30'a yaklaştığı için kalktım işe geri dönecektim, 1-2 adım atmışken baktım bisikletli sivil biri bana yaklaşıp sesleniyor. Durdum, geldi yanıma. Napiyon burda dedi, kimliğini gösterdi. Oturuyom abi öğle öğle aramı geçiriyorum dedim, kimliğimi istedi, polis çocuğuyum abi dedim, egm sosyal tesis kartım vardi onu gösterdim. Tamam polis çocuğu olduğun için birakiyom bu sefe, birazdan ekip gelecek buraya ceza yazarlar sana, başka yerde otur, burda, okul çevrelerinde oturma dedi. Ben de tamam abi dedim gittim. Ama mantık ne? Oturduğum park büyük ve iki bölümden oluşuyo. Ben zaten bilerek çocuklardan uzak yerde oturuyorum, alakam yok onlarla. Uzaktan küfürlerini, davranışlarını görüyorum ondan bile uzak kalmaya çalışıyorum. İş yerime yakın başka oturup hava alacağim, güneşte ısınabileceğim pek yer de yok. Orada tek başıma kimseye karışmadan, herkesten uzakta oturup gidiyorum. Nedir bu uygulama bilgisi olan var mı?