Adem Türk
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 649
- İsim
- Adem Türk
p20 lite kullanıyorum 2 3 yıllık problemsiz bir deneyimim var ama bugün gün içerisinde düzgün çalışırken bi anda parmak izi ile kilit açamadığımı farkettim ayarlar kısmında ise parmak izi kilidi bölümü yoktu arama kısmında aratınca çıkıyor ama basınca bir etkileşime girmiyordu internetten bi kaç öneri videosu izledim güvenlik ayarlarını sıfırlamak, yeniden başlatmak, kilidi kaldırmak vs. gibi şeyleri yaptım fakat düzelmedi herhangi bir yeni güncelleme de gelmedi sıradan bir günlük kullanım arasında oldu çözümü bilen daha önce başına gelen varsa yardımcı olabilir mi eğer yok ise servis ile görüşeceğim garanti biteli çok oldu mahalledeki telefon tamircileriyle uğraşmak istemiyorum
+ olarak desen şeklinde kilit ayarı güvenlik ayarlarını sıfırladıktan sonra kayboldu onun bulunduğu kısım da ayarlarda gözükmüyor sadece şifre ve yüz tanıma seçeneği var
Mesaj otomatik birleştirildi:
+ olarak desen şeklinde kilit ayarı güvenlik ayarlarını sıfırladıktan sonra kayboldu onun bulunduğu kısım da ayarlarda gözükmüyor sadece şifre ve yüz tanıma seçeneği var