Neler Yeni

Parti üyesi oldum diye MSÜ ye giremez miyim ?

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar 17 yaşımda online üyelik yapmıştım şimdi baktığımda 18 yaşında olmadan olunmaz diyor daha e devletim bile yok pazartesi ilk işim e devlet şifresi alıp silmek olacak arkadaşlarım ısrar etmişti geçenlerde seçimler geliyor gene diye ama hiç bir etkinliklerine katılmadım ne yapmam gerek

-nisay

80+ Bronze
TSK personeli siyasi etkinliklerde bulunamaz. benim bildiğim siyasi parti üyeliği memuriyete bile engel. iptal edersen sıkıntı olmaz.

Kara*

80+ Silver
Malum parti dışında üye olursan o işleri unut.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,345
İsim
Hakan
Ülkü ocağı üyeliği sıkıntı olmuyordu diye hatırlıyorum ama parti üyeliği sıkıntı.

Bura.K

80+ Silver
Arkadaşlar 17 yaşımda online üyelik yapmıştım şimdi baktığımda 18 yaşında olmadan olunmaz diyor daha e devletim bile yok pazartesi ilk işim e devlet şifresi alıp silmek olacak arkadaşlarım ısrar etmişti geçenlerde seçimler geliyor gene diye ama hiç bir etkinliklerine katılmadım ne yapmam gerek
Parti gönüllüsü mü oldunuz yoksa üyesi mi? 17 yaşında üyelik kabul etmez siyasi partiler. Gönüllü ile üye farklıdır. Gönüllülük sorun çıkarmaz ama Memurluk süresi boyunca gönüllü hizmetlere katılamazsınız. Gönüllülük; İşte mesela poster asacaklar, ona yardım edersiniz. Miting olacaktır ona gidersiniz, bir şey dağıtılacaktır dağıtırsınız gibi şeyler. Zorunlu değildir, sadece manevi destektir. Bu E-Devlette gözükmez.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
MSÜ sınavına girersin ama sınavı kazanıp MSÜ ye girmek istediğinde mülakatta sıkıntı olur tabii ki.

Son düzenleme:

EmreUzn3

80+ Bronze
Hangi partiye

mensupsunuz sorması ayıp ?​

LySon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Doğukan
Milli Savunma Üniversitesine girebilmek için herhangi bir parti üyeliğinizin olmaması gerekmekte.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Gir akp ye torpille kurmay bile olursun

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları

Eren Kurtuluş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eren Kurtuluş
Zafer hocam ama 4060 a mesaj attigimda siyasi parti üyesi değilsiniz diyor
üye değilsin sadece zafer partisinin kendi sistemine kayıtlısın. e devlete girip başvuru yapman lazım bir partiye üye olmak için. senin durumunda bir sorun olmaz zafer partiliyim demezsen anlamazlar bile. hiç bir yerde görüntülenemez.

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
akp ise işine bile yarar (!)

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
üye değilsin sadece zafer partisinin kendi sistemine kayıtlısın. e devlete girip başvuru yapman lazım bir partiye üye olmak için. senin durumunda bir sorun olmaz zafer partiliyim demezsen anlamazlar bile. hiç bir yerde görüntülenemez.
Sağol dostum içime su serptin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,637
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep
Top Bottom