Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Paşa Çiğ Kaju Fıstığı Şeffaf Paket 250 Gr X 3 Adet 436 TL (2 Adet Alımda 218 TL)

Karizarez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Batuhan Nugay
Valla üstüne alınma kral da neden kajuda indirim var diye konu açıyorsunuz? Mesaj artsın diye mi?
Teknoloji ürünleri oldukça bakıyorum tabi ama böyle indirimler bana daha güzel geliyor mesela benim için daha iyi. Zaten günlük hayattta kullandığım ürünleri ucuza almak hoşuma gidiyor. Bence böyle konular artmalı

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yiğit Karakuzu
Teknoloji ürünleri oldukça bakıyorum tabi ama böyle indirimler bana daha güzel geliyor mesela benim için daha iyi. Zaten günlük hayattta kullandığım ürünleri ucuza almak hoşuma gidiyor. Bence böyle konular artmalı
Aslında dediğin mantıklı mesela ben bu indirimi olduğunu bilmiyordum ve sayende öğrendim. Hem malum ekonomi zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten indirim var illa teknolojiyle alakalı bişey paylasilcak diye bi kural yok adamı reple ceza almaz
Ben adamı bildireceğim diye bir şey demedim ki lkadlakdkad? Nedenini sordum sadece.

goku010203

80+ Bronze
Aslında dediğin mantıklı mesela ben bu indirimi olduğunu bilmiyordum ve sayende öğrendim. Hem malum ekonomi zaten.

Ben adamı bildireceğim diye bir şey demedim ki lkadlakdkad? Nedenini sordum sadece.
Adamı repleyeceksin demedimki?? İstersen adamı reple ama ceza almaz diyerekten bi öneri yaptım.

goku010203

80+ Bronze

Gülücük atman trajikomikti. Üzülüyorum sana...

Top Bottom