Neler Yeni

Pasaport hakkinda yardimci olur musunuz

Oguz...

80+ Bronze
Kaç yıllık istediğini ödeyip gidiyorsun zaten.18 den küçüksen onda aileden birini isteye bilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öğrenci olarakts en fazla 25e kadar veriyor sonra nasıl işliyor bilmiyorum

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
snop02
10 yıllık bence alamazsın o şansa bağlı ama ilk seferde 10 yıllık vermezler babam 2007den beri yurt dışına cikiyo hiç bir zaman 10 yıllık vermediler Max 5 yıl verdiler hiç bı adlı kaydı sicilinde suç vb. Olmamasına rağmen
Baban 10 yıllıga basvursa alır, nie alamasın ki..
benim mesela 10 yıllık..
yesilde max sure 5 yıllık..

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
cıktıkdan sonra parasını ödüyorsun benim bildiğim kaç yıl çıktıgı belli oluyor ondan sonra ödeniyor
Ben 10 yıllık için para ödemiştim şanslık bir olay yok olsa adamlar pasaport süresine göre neden fiyat koysun ?

1732982404002.png

%45 zam gelecekmis ama almisken 10 yillik alayim hocam 1 ocak dogum gunum ayni hafta basvurur alirim pasaportumu
Hocam randevu al git en kötü 5 yıllık çekersin %45 zam nedir çok fazla. Ben aldığım zaman 1k'dan azdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hamza
Ben 10 yıllık için para ödemiştim şanslık bir olay yok olsa adamlar pasaport süresine göre neden fiyat koysun ?

Alıntıyı görüntüle

Hocam randevu al git en kötü 5 yıllık çekersin %45 zam nedir çok fazla. Ben aldığım zaman 1k'dan azdı.
10 yillik vize alacagim hocam 10 yillik pasaportum olsun 5 sene sonra tekrar beni ugrastirmasinlar 3-4k fazla vereyim ama ileride ugrasmayayim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Erdem
10 yillik vize alacagim hocam 10 yillik pasaportum olsun 5 sene sonra tekrar beni ugrastirmasinlar 3-4k fazla vereyim ama ileride ugrasmayayim
İlla bu sene içinde alacaksanız gidin randevu alın orada öğrenin bizim söylememizle olacak bir şey değil.

Top Bottom