Baban 10 yıllıga basvursa alır, nie alamasın ki..10 yıllık bence alamazsın o şansa bağlı ama ilk seferde 10 yıllık vermezler babam 2007den beri yurt dışına cikiyo hiç bir zaman 10 yıllık vermediler Max 5 yıl verdiler hiç bı adlı kaydı sicilinde suç vb. Olmamasına rağmen
Ben 10 yıllık için para ödemiştim şanslık bir olay yok olsa adamlar pasaport süresine göre neden fiyat koysun ?cıktıkdan sonra parasını ödüyorsun benim bildiğim kaç yıl çıktıgı belli oluyor ondan sonra ödeniyor
Hocam randevu al git en kötü 5 yıllık çekersin %45 zam nedir çok fazla. Ben aldığım zaman 1k'dan azdı.%45 zam gelecekmis ama almisken 10 yillik alayim hocam 1 ocak dogum gunum ayni hafta basvurur alirim pasaportumu
10 yillik vize alacagim hocam 10 yillik pasaportum olsun 5 sene sonra tekrar beni ugrastirmasinlar 3-4k fazla vereyim ama ileride ugrasmayayimBen 10 yıllık için para ödemiştim şanslık bir olay yok olsa adamlar pasaport süresine göre neden fiyat koysun ?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam randevu al git en kötü 5 yıllık çekersin %45 zam nedir çok fazla. Ben aldığım zaman 1k'dan azdı.
İlla bu sene içinde alacaksanız gidin randevu alın orada öğrenin bizim söylememizle olacak bir şey değil.10 yillik vize alacagim hocam 10 yillik pasaportum olsun 5 sene sonra tekrar beni ugrastirmasinlar 3-4k fazla vereyim ama ileride ugrasmayayim