Neler Yeni

passo kart olmadan maça girme

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bora özbayram
Merhaba. Passo kartı çıkarttım da yarınki Kasımpasa-Fenerbahce maçına gitmek istiyorum. 4 gün once çıkartma talebinde bulundum bugün şu yazıyor: "Başvurunuz tamamlandı, bilgileriniz kontrol ediliyor." yazıyor. Bu şekilde mobilden maça bilet alabilir miyim girebilir miyim? Teşekkürler.

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
başvuru onaylandı kart gelmediyse telefondan bilet alır girersin veya tek kullanımlık bilet veriyorlar

Zechion

80+ Silver
Merhaba. Passo kartı çıkarttım da yarınki Kasımpasa-Fenerbahce maçına gitmek istiyorum. 4 gün once çıkartma talebinde bulundum bugün şu yazıyor: "Başvurunuz tamamlandı, bilgileriniz kontrol ediliyor." yazıyor. Bu şekilde mobilden maça bilet alabilir miyim girebilir miyim? Teşekkürler.
Kartı talep ettiniz ve gelmediyse bileti aldıktan sonra uygulamadan biletlerim bölümünden qr koduyla girebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım maça gideceğim günün sabahı passolig kartını çıkartma talebinde bulunup qr kodla girmiştim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,922
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Kart daha gelmediyse uygulamadan girebiliyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Bora özbayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kart daha gelmediyse uygulamadan girebiliyorsunuz
Kartı talep ettiniz ve gelmediyse bileti aldıktan sonra uygulamadan biletlerim bölümünden qr koduyla girebilirsiniz. Ben öyle yapmıştım maça gideceğim günün sabahı passolig kartını çıkartma talebinde bulunup qr kodla girmiştim.
başvuru onaylandı kart gelmediyse telefondan bilet alır girersin veya tek kullanımlık bilet veriyorlar
teşekkürler herkese.

siovales

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berkay Gündüz
Merhaba, aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum. "Başvurunuz tamamlandı, bilgileriniz kontrol ediliyor." yazarken maça girebilmiş miydiniz acaba? Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,428
Üyeler
164,143
Son üye
Sylvaria
Top Bottom