Neler Yeni

Passolig Kartında Takım Seçiminin Önemi Var mı?

Doks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emre
Ben Beşiktaşlıyım ve İzmir’de yaşıyorum. Göztepe ile Beşiktaş arasında oynanacak maça gitmek istiyorum. Ancak bu maça bilet alabilmek için öncelikle Passolig kartı sahibi olmam gerektiğini öğrendim, çünkü Passolig olmadan bilet alınamıyor.Kartı alırken, sistem benden bir takım seçmemi istiyor. Burada kafamı karıştıran nokta şu: Maçı deplasman tribününden, yani Beşiktaş taraftarlarının olduğu yerden izlemek istiyorum. Eğer biletler tükenmezse buradan bilet almayı düşünüyorum. Ancak bilet bulamazsam, Göztepe tribününden de bilet alma ihtimalim var.Şimdi merak ettiğim şey şu:Beşiktaş logolu bir Passolig kartı alırsam, Göztepe tribününden bilet alabilir miyim? Ya da tam tersi, Göztepe logolu bir Passolig kartı alırsam, Beşiktaş deplasman tribününden bilet alabilir miyim?

Reyconjeff

80+ Bronze
Göztepe vs Bjk ( Beşiktaş pasosu ile sadece beşiktaş tribününe bilet alabilirsin.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Göztepe vs Bjk ( göztepe pasosu ile sadece göztepe tribününe bilet alabilirsin.)

Reyconjeff

80+ Bronze
Tarafsız passolig alırsan her maça her tribüne girerbilirsin öncelikli bilet alamayabililirsin sadece ve özel krtiter konmayan maçlara genelde girebiliyorsun yani tarafsız passo ile hem göztepe tribününe hem bjk tribününe bilet alabiliyorsun. Özel kriterler bilet satışa çıkınca pasoda der ki deplasman tribününe sadece bjk pasolu bilet alınabilir.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
486
İsim
Metehan
Tabii ki var . Hangi takımlı alırsan al her maça girebilirsin tek sıkıntı şu deplasman takımın passosuna sahipsen sadece o taraftan bilet alabilirsin. Tarafsız tff passosu alırsan da öncelikli bilet alamazsın beklersin bilet kalırsa alırsın ancak. Öncelikli olarak takım passolarına açılıyor biletler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,004
Üyeler
165,447
Son üye
s1bilge
Top Bottom