Neler Yeni

Patriot Viper Gaming VPR100 M.2 SSD'nin fiyatı düşer mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
Bu B Sınıfına ait iyi bir SSD ve almayı düşündüğüm bir model bunun fiyatı şuan en düşük 1.400 TL ile N11 de bu sizce yaz'a kadar düşermi veya yükselir mi ?

SSD LİNK

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biraz da kasaya hoş bir görsellik katmka açısından RGB delisi olduğumu belirtmek isterim :) S40G kronik sorunluymuş ısınma vs ama patriot VPR100 diğer RGB lere göre en iyilerinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:

@thepublicman Bu arada kasa konusunda kararsız kaldım şu Mag Force 100R kasasının ortasında fan olmamasını çok takıntı yaptım, soğutma konusunda bir tık düşük kalır düşüncesiyle. Aklımda Gungnir 110M var

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,148
İsim
Burak Karadağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dış kasa ve SSD de çok bilgili değilim bir de hazır sistem mi alacaksın yoksa parça parça mı alacaksın?
O konuda da düşünceliyim işte. Hâla karar veremedim parça parçamı yoksa hazır mı toplasam diye sen ne dersin ?

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
O konuda da düşünceliyim işte. Hâla karar veremedim parça parçamı yoksa hazır mı toplasam diye sen ne dersin ?
Mevcut fiyatlarda hazır sistemler çok daha avantajlı evet parça seçimi yapamıyorsun ama fiyatı çok uyguna geliyor x bir parçayı beğenmedin sat yerisine istediğini al tak her türlü kardasın

Top Bottom