Payday 2 açılmama sorunu

Berkay23

80+
Reaksiyon skoru
27
Normalde bu tip konularda konu açmam genelde youtube'da çözmeye çalışırım ama YouTube'da tüm çözümleri denememe rağmen halla açılmıyor. Dosyaları doğruladım dosyanın eksik olduğunu söyleyen videolar vardı hiç bir işe yaramadı. Bu konuda ne yapabilirim bana ne çözüm sunabilirsiniz.

Normalde bu tip konularda konu açmam genelde youtube'da çözmeye çalışırım ama YouTube'da tüm çözümleri denememe rağmen halla açılmıyor. Dosyaları doğruladım dosyanın eksik olduğunu söyleyen videolar vardı hiç bir işe yaramadı. Bu konuda ne yapabilirim bana ne çözüm sunabilirsiniz.

Türk taktiği sil yükle

Türk taktiği sil yükle
O şekilde düzelmez.
Dostum bir program var Windows da oyunlar için açılması gereken herşeyi yüklüyor technopat da Recep baltas hocam önermişti kurdum hemen açılmıştı payday technopatta bulabilirsin şuan arastiramiyorum

Hata veriyor mu?

Geri