Neler Yeni

Yardım Payeer Bitcoin transfer

Cgn0zkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağan özkan
Arkadaşlar merhaba payeer üzerindeki hesabıma kimlik onayı yapmadım ve dolar yatırmak istediğimde parayı beklemeye alıp kimlik onayı istiyo onu iptal ettim bitcoin adresim var ve bynogame üzerinden kripto para yatırmak istiyorum verilen bu btc adresine bynogameden yatırsak gene benden kimlik onayı istermi eğer isterse istemiycek bi cüzdan öneriniz varmı?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Arkadaşlar merhaba payeer üzerindeki hesabıma kimlik onayı yapmadım ve dolar yatırmak istediğimde parayı beklemeye alıp kimlik onayı istiyo onu iptal ettim bitcoin adresim var ve bynogame üzerinden kripto para yatırmak istiyorum verilen bu btc adresine bynogameden yatırsak gene benden kimlik onayı istermi eğer isterse istemiycek bi cüzdan öneriniz varmı?
Kimlik onaysız yapılacağını sanmıyorum. Kimlik onayı önemli bir konu.

Cgn0zkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağan özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
knk peki isterse nolur para çöpe mi gider iptal etme şansım olurmu? yada kağıt cüzdan çıkartıp ona mı atsam önerebilceğin kimlik onaysız cüzdan varmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk peki isterse nolur para çöpe mi gider iptal etme şansım olurmu? yada kağıt cüzdan çıkartıp ona mı atsam önerebilceğin kimlik onaysız cüzdan varmı
ayrıca bynogamei borsa gibi kullancam 0 komisyon alıyo ve papara ile para çekebiliyorum o yüzden sadece cüzdan yeterli benim için

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

ayrıca bynogamei borsa gibi kullancam 0 komisyon alıyo ve papara ile para çekebiliyorum o yüzden sadece cüzdan yeterli benim için
Bilmiyorum valla.

Cgn0zkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağan özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmiyorum valla.
knk yanlış anlamazsan sende 1 xrp varsa at ben sana paparadan 2 lira atim güncel kur neyse sadece denemek istiyorum ilerde sıkıntı çıkmasın diye kabul edersen discord ismini kodunu yaz konuşalım

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
knk yanlış anlamazsan sende 1 xrp varsa at ben sana paparadan 2 lira atim güncel kur neyse sadece denemek istiyorum ilerde sıkıntı çıkmasın diye kabul edersen discord ismini kodunu yaz konuşalım
Elimde şuan xrp yok. Sattım.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

Feignclound

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
722
İsim
Mehmet Ali

Sadece satmış olduğun itemlerin parasını hesabına çekebiliyorsun Bynogame'den. Onun dışında cüzdan olarak kullanamazsın.

Cgn0zkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Çağan özkan
Sadece satmış olduğun itemlerin parasını hesabına çekebiliyorsun Bynogame'den. Onun dışında cüzdan olarak kullanamazsın.
para yükleme yapabiliyosun bakiye olarak, aynı bakiyeyide komisyon olmadan çekebiliyosun kripto olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,155
Üyeler
163,436
Son üye
defdef
Top Bottom