Neler Yeni

Paypal nasıl kullanabilir

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
paypal hesabı açmam lazım kilitlenmeyicek sekilde daha önce acıp kullanan var mı sürekli lazım oluyor yardımcı olabilicek varsa cok sevinirim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
evet ama bir sekilde kullanmanın yolu yok mu
varda çok sarmaş dolaş ve maliyetli bende araştırdım geçen kesin bi kaç yol öğrendim ancak değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

varda çok sarmaş dolaş ve maliyetli bende araştırdım geçen kesin bi kaç yol öğrendim ancak değmez
onun yerine stripe kullanacağım, siz ne için paypal hesabı açmak istiyordunuz hocam

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz

onun yerine stripe kullanacağım, siz ne için paypal hesabı açmak istiyordunuz hocam
hocam resell ile ugrasıyorum ve yurtdısındaki kisilerin hepsi paypal kullanıyor bende sadece crypto kullanabiliyorum satıs yapmak icin söyle diyim satış yaptıgım alanda 10 kişiden 7 kişi paypal kullanıyor ve yaklasık %30 daha fazla veriyor yani günlük 50$ kazanıyorsam paypal ile 100-120$ a kadar çıkarabilirim kazancımı basitce böyle acıklayayım eğer paypaldan stripe a para atılıyorsa acayım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
hocam resell ile ugrasıyorum ve yurtdısındaki kisilerin hepsi paypal kullanıyor bende sadece crypto kullanabiliyorum satıs yapmak icin söyle diyim satış yaptıgım alanda 10 kişiden 7 kişi paypal kullanıyor ve yaklasık %30 daha fazla veriyor yani günlük 50$ kazanıyorsam paypal ile 100-120$ a kadar çıkarabilirim kazancımı basitce böyle acıklayayım eğer paypaldan stripe a para atılıyorsa acayım
hocam stripe içinde ingiliterede fln şirket açmak vs gerekiyor ben e ticaret için istiyorsunuz sandım

bu arada resell dediğiniz olay nedir?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
hocam stripe içinde ingiliterede fln şirket açmak vs gerekiyor ben e ticaret için istiyorsunuz sandım
yok hocam paypal dan para atılabilen bi uygulama lazım sürekli para geçişi yapabilecegim

bu arada resell dediğiniz olay nedir?
basit tabiriyle oyun içi alım satım exchange gibi bir cok olay

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,532
İsim
Olcay akbulut
yok hocam paypal dan para atılabilen bi uygulama lazım sürekli para geçişi yapabilecegim

şu paypalla inatla uzlaşmıyorlar ya deli oluyorum :D

biraz zor gibi hocam valla stripe belki olurdu da onun içinde şirket lazım diyorlar

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
şu paypalla inatla uzlaşmıyorlar ya deli oluyorum :D

biraz zor gibi hocam valla stripe belki olurdu da onun içinde şirket lazım diyorlar
teşekkür ettim gene bazı yollara bakayım bulursam cok güzel olur

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,973
İsim
Chloe Grace Moretz
Top Bottom