Gurkanpiro
80+ Platinum
BİRŞEY ALACAGIM GÜVENİLİRMİ
Satıcısı önemliBİRŞEY ALACAGIM GÜVENİLİRMİ
s ile başlayan site güveniril mi nerji sonu tamamı yazılınca kabul etmıyorSatıcısı önemli
8.9 puanıSatıcısı önemli
O malum siteden daha önce birkaç ürün sipariş ettim, sorunsuz bir şekilde aldım ve sıkıntı yaşamadım ama genellikle ürün ile ilgili sıkıntı olduğunda sorunlu diyorlar, hatta geçen hafta bir video serisi yayınlamıştı.s ile başlayan site güveniril mi nerji sonu tamamı yazılınca kabul etmıyor
xdrive monıtor kolu alcam nasıl gelır acabaO malum siteden daha önce birkaç ürün sipariş ettim, sorunsuz bir şekilde aldım ve sıkıntı yaşamadım ama genellikle ürün ile ilgili sıkıntı olduğunda sorunlu diyorlar, hatta geçen hafta bir video serisi yayınlamıştı.
güzel bir sistem topladım uygunda alınır mı? diye kafam karıştıO malum siteden daha önce birkaç ürün sipariş ettim, sorunsuz bir şekilde aldım ve sıkıntı yaşamadım ama genellikle ürün ile ilgili sıkıntı olduğunda sorunlu diyorlar, hatta geçen hafta bir video serisi yayınlamıştı.
Pazarama da Hepsiburada, N11 vb. gibi bir pazaryeri. Önemli olan satıcısı.8.9 puanı
eyvallah hocam tesekkurlerPazarama da Hepsiburada, N11 vb. gibi bir pazaryeri. Önemli olan satıcısı.
Mesela Tekramarket MSI in yetkili satıcılarından biri.
Pazarama dan satıcısı Tekramarket olan MSI PSU aldım sorun yaşamadım.
Genellikle teknolojik ürünlerde iade konusunda sıkıntı yaşatmıyor diye Amazon tercih ediliyor.
Mayıs ayında 23.800 TL ye Sapphire Nitro+ 7900 GRE ekran kartı aldım ben cesaret ederek ( O kadar olumsuz yoruma rağmen )güzel bir sistem topladım uygunda alınır mı? diye kafam karıştı
ben alayım ozaman herkese aynı olacak dıye bırsey yok sonuçtaPazarama da Hepsiburada, N11 vb. gibi bir pazaryeri. Önemli olan satıcısı.
Mesela Tekramarket MSI in yetkili satıcılarından biri.
Pazarama dan satıcısı Tekramarket olan MSI PSU aldım sorun yaşamadım.
Genellikle teknolojik ürünlerde iade konusunda sıkıntı yaşatmıyor diye Amazon tercih ediliyor.