Audiophile 80+ Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 288 23 Aralık 2023 #1 Arge mühendisliği. Patent üzerine bir şirket. Bakalım, depresyon tarzı sorunlarımın da düzelmesiyle hayatım rayına giriyor.
Arge mühendisliği. Patent üzerine bir şirket. Bakalım, depresyon tarzı sorunlarımın da düzelmesiyle hayatım rayına giriyor.
Ensar 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,364 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 1,147 İsim Ensar 23 Aralık 2023 #2 Kayra Bey yazmış: Arge mühendisliği. Patent üzerine bir şirket. Bakalım, depresyon tarzı sorunlarımın da düzelmesiyle hayatım rayına giriyor. Devamı için tıklayın... Hocam, umarım olumlu geçer. Yeni işinizde başarılar.
Kayra Bey yazmış: Arge mühendisliği. Patent üzerine bir şirket. Bakalım, depresyon tarzı sorunlarımın da düzelmesiyle hayatım rayına giriyor. Devamı için tıklayın... Hocam, umarım olumlu geçer. Yeni işinizde başarılar.
S H I V A & Emekli Global 80+ Gold Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 5,839 Dahası Reaksiyon skoru 3,229 İsim a l p e r Steam https://steamcommunity.com/id/shivacsgo/ 23 Aralık 2023 #3 İşe girince