Hayırlı olsun hocamMizar mz60 kullanıyorum hkgaming'in turuncu keycapsi vardı 2 tane daha ekledim, teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Biraz daha keycaps indirimi görürsem klavyeden fazla harcamış olacağımHayırlı olsun hocam![]()
Maşallah, klavye ne var hocam sende? Sakın beni switche sokma SDFHDFŞSOIDFHSDOFHBağımlılık6. setin selamı var
3set de switch oldu..
Dört gözle bekliyorum bugün senin profilindeyimBugün uyandığımda detaylı bi konu açıcamBoard, switch önerileri ve custom toplama hakkında
Tüm forma zehri vericem, geçmiş olsun
![]()
Mükemmel kalitede demedim. Bunlar büyük çoğunluk PBT değil dedim.Mükemmel kalitede olduğunu kimse söylemedi zaten. 200tlye 1set keycaps alıyorsun ve fotolarda pbt olduğu belli oluyor. Muadilleri 400-500tl olan keycapsi 200tlye almak bedava o yüzden fırsat. Yoksa dediğin gibi 50-60dolara high end çok iyi keycapsler var zaten.
High end değil konusunda haklısınız evet, doğrusu türkiyeye göre high end diyebilirim çünkü gmk vs trde almak bulmak baya zor oluyor.Mükemmel kalitede demedim. Bunlar büyük çoğunluk PBT değil dedim.
50-60 dolar PBT için high end değil minimum vermen gereken.
Ha hoş 200TL bedava ben de katılıyorum almak mantıkli. Sadece bilgilendireyim dedim. Sonra "PBT çok da farkli değilmiş" demeyin yani.
ajaz aj139 https://www.amazon.com.tr/AJAZZ-AJ139-PRO-SUPERLIGHT-Programlanabilir/dp/B0CBB23G7H?th=1sizinse bu gorüntü mouseniz nedir çok hoş duruyor