🔥İndirim 🔥 🔥 PBT DOUBLESHOOT OEM PROFILE KEYCAPS 2SET 530TL (TEKRAR İNDİRİMDE) 🔥🔥

Mizar mz60 kullanıyorum hkgaming'in turuncu keycapsi vardı 2 tane daha ekledim, teşekkürler :)
1704695263846.png

Sakın beni switche sokma SDFHDFŞSOIDFHSDOFH
Bugün uyandığımda detaylı bi konu açıcam :D Board, switch önerileri ve custom toplama hakkında :D Tüm forma zehri vericem, geçmiş olsun :D

Bugün uyandığımda detaylı bi konu açıcam :D Board, switch önerileri ve custom toplama hakkında :D Tüm forma zehri vericem, geçmiş olsun :D
Dört gözle bekliyorum bugün senin profilindeyim :D

Mükemmel kalitede olduğunu kimse söylemedi zaten. 200tlye 1set keycaps alıyorsun ve fotolarda pbt olduğu belli oluyor. Muadilleri 400-500tl olan keycapsi 200tlye almak bedava o yüzden fırsat. Yoksa dediğin gibi 50-60dolara high end çok iyi keycapsler var zaten.
Mükemmel kalitede demedim. Bunlar büyük çoğunluk PBT değil dedim.

50-60 dolar PBT için high end değil minimum vermen gereken.

Ha hoş 200TL bedava ben de katılıyorum almak mantıkli. Sadece bilgilendireyim dedim. Sonra "PBT çok da farkli değilmiş" demeyin yani.

Mükemmel kalitede demedim. Bunlar büyük çoğunluk PBT değil dedim.

50-60 dolar PBT için high end değil minimum vermen gereken.

Ha hoş 200TL bedava ben de katılıyorum almak mantıkli. Sadece bilgilendireyim dedim. Sonra "PBT çok da farkli değilmiş" demeyin yani.
High end değil konusunda haklısınız evet, doğrusu türkiyeye göre high end diyebilirim çünkü gmk vs trde almak bulmak baya zor oluyor.

Alasım var ama elimde bulunan klavyelerin hepsi büyük enter mekanik klavye olduğu için hiçbirine uymuyor keycaplar o yüzden keycap alamıyorum :D:D:D

Geri