PC 2 ay boşta kalacak nasıl muhafaza edeyim

alperr35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Başka şehire gideceğim için 2 ay boyunca PC evde benim odamda kalacak. Kapılar kapalı ve uzay montaj olarak kullaniyorum. Az önce tüm parçaları söktüm sadece anakartin üzerinde işlemci, fan ve SSD takılı ram, ekran kartı, psuyu çıkardım, nasıl muhafaza etmeliyim sorun olmaması için ? çıkardığım şekilde (masanın üstündeler) üzerinde örtü örtsem bir sorun olur mu ? Teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Başka şehirde gideceğim için 2 ay boyunca PC evde benim odamda kalacak. Kapılar kapalı ve uzay montaj olarak kullaniyorum. Az önce tüm parçaları söktüm sadece anakartin üzerinde işlemci, fan ve SSD takılı ram, ekran kartı, psuyu çıkardım, nasıl muhafaza etmeliyim sorun olmaması için ? çıkardığım şekilde (masanın üstündeler) üzerinde örtü örtsem bir sorun olur mu ? Teşekkürler şimdiden
Üzerine örtü ört bende o şekil yapmıştım 1 ay filan öyle kalmıştı

Başka şehirde gideceğim için 2 ay boyunca PC evde benim odamda kalacak. Kapılar kapalı ve uzay montaj olarak kullaniyorum. Az önce tüm parçaları söktüm sadece anakartin üzerinde işlemci, fan ve SSD takılı ram, ekran kartı, psuyu çıkardım, nasıl muhafaza etmeliyim sorun olmaması için ? çıkardığım şekilde (masanın üstündeler) üzerinde örtü örtsem bir sorun olur mu ? Teşekkürler şimdiden
Gücü kesip üstünü örtmeniz bile yeterli.
Geldiğinizde illaki tozlanacaktır süpürgeyle vs. temizlersiniz

Üzerine örtü ört bende o şekil yapmıştım 1 ay filan öyle kalmıştı
Tamamdır hocam peki SSD falan çıkarayım mı anakarttan kalsa sorun olmaz herhalde değil mi kapılar falan kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gücü kesip üstünü örtmeniz bile yeterli.
Geldiğinizde illaki tozlanacaktır süpürgeyle vs. temizlersiniz
Tamamdır hocam teşekkürler

Tamamdır hocam peki SSD falan çıkarayım mı anakarttan kalsa sorun olmaz herhalde değil mi kapılar falan kapalı

herhangi bir islem yapmaniza gerek yok ortmeniz yeterli olacaktir.

Vay be böyle düşünenler varmış

tabii ki bir şey olmaz

Geri