Dostum hiçbir sorun teşkil etmez. İndirme yaparken doğru dürüst güç bile harcamıyor. Aralıksız 52 saat boyunca GPU %100 yük altında render için bilgisayarı bıraktığımı bilirim. Hiçbir şey olmadı.
yok bır sorun olmaz ama guc tasaruf moduna alabılırsın daha az enerjı harcar uyku modunu devre dısı bırak monıtoru kendın kapat sonra
Sana tavsiyem daha saglıklı olması için oyunları tek tek indir. Bütün oyunları hep beraber indirirsen pc nin açık kalma süresi daha da uzayacak ve dinlenme süresi olmayacaktır.2 gündür oyun indiriyor aralıksız(gta 5 forza 4 fortnite PUBG csgo) sıra bu şekilde şuan fortnite da sizce bi sorun teşkil eder mi
Sistem boşta duruyor, GPU ve CPU neredeyse kullanılmıyor. Bu yüzden böyle bir yorum yapmanız doğru değil.Sana tavsiyem daha saglıklı olması için oyunları tek tek indir. Bütün oyunları hep beraber indirirsen PC nin açık kalma süresi daha da uzayacak ve dinlenme süresi olmayacaktır.
Sana tavsiyem daha saglıklı olması için oyunları tek tek indir. Bütün oyunları hep beraber indirirsen PC nin açık kalma süresi daha da uzayacak ve dinlenme süresi olmayacaktır.
ben 2 çekirdekli işlemcisi olan laptopumu 2 güne yakın minecraftta mob farmında afk bıraktım hiçbir şey olmadı hala çalışıyor2 gündür oyun indiriyor aralıksız(gta 5 forza 4 fortnite PUBG csgo) sıra bu şekilde şuan fortnite da sizce bi sorun teşkil eder mi