Neler Yeni

PC 2. Kere kendi kendine restart attı

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
1 kere ben oynarken hiç ses çıkarmadan restart attı
Bu gün de kardeşim oynarken kulaklıktan dızzz diye bir ses gelip restart atmış bilgisayarı alalı daha 1 ay oldu neden olabilir ?

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Bu gün de kardeşim oynarken kulaklıktan dızzz diye bir ses gelip restart atmış bilgisayarı alalı daha 1 ay oldu neden olabilir ?
anakarta bir yere temas edip sistem reset atıyor olabilr kendine

Petrichor

80+ Silver
kardeşim şimdi kasanın üstünde 2 tane led var biri güç için biri hdd ssd için eğer kapandığında hdd ışığını direk gidiyorsa hdd bağlatını hdd sağlık durumunu kontrol et power ledi sürekli yanar hdd led yanıp yanıp söner haberin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim şimdi kasanın üstünde 2 tane LED var biri güç için biri HDD ssd için eğer kapandığında HDD ışığını direk gidiyorsa HDD bağlatını HDD sağlık durumunu kontrol et power ledi sürekli yanar HDD LED yanıp yanıp söner haberin olsun
Tamam dikkat edicem ona
Mesaj otomatik birleştirildi:

anakarta bir yere temas edip sistem reset atıyor olabilr kendine
Anakarta kablo falan deymiyo olması gerektiği gibi her şey

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Sistem parçalarını yaz dostum.

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
dızz sesi çok sebebi var bilgisayarcıya götürmeni öneririm fakat dandik bir bilgisayarcı olmasın

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Windows sistem ayarlarında sistem hata ile karşılaştığında restart at yeniden başlat diye seçenek var googleden arat. Bu tiki kaldır merak etme bişey olmuyor. Dene bakalım

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
Psuda sıkıntı yok o halde neden oyunlarda yani sistem aşırı yüklendiğinde yapıyor bunu anlamak lazım normal zamanlarda da yapıyor mu ?
Hayır dediğim gibi 2 kere oldu birinde ben valorant oynarken bir anda 1 FPS e sabitlendi ölünce düzeldi sonra oyundan çıktım Google u açtım PC restart attı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows sistem ayarlarında sistem hata ile karşılaştığında restart at yeniden başlat diye seçenek var googleden arat. Bu tiki kaldır merak etme bişey olmuyor. Dene bakalım
Deneyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,142
Üyeler
165,292
Son üye
FeluX
Top Bottom