NordaN 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 433 Dahası Reaksiyon skoru 131 İsim Can inan 1 Eylül 2024 #1 Oyun oynarken PC ekranı bir anda gidiyor. 20 saniye sonra geliyor ekran kartı driveri silinmiş. Xfx Rx 470 kart ile yaşıyorum bu sorunu.
Oyun oynarken PC ekranı bir anda gidiyor. 20 saniye sonra geliyor ekran kartı driveri silinmiş. Xfx Rx 470 kart ile yaşıyorum bu sorunu.
ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,045 Dahası Reaksiyon skoru 290 İsim Yunus Kocabay 1 Eylül 2024 #2 Yükleyebilirsin ?
NordaN 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 433 Dahası Reaksiyon skoru 131 İsim Can inan 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 ByDolph yazmış: Yükleyebilirsin ? Devamı için tıklayın... Yüklüyorum zaten ama oyun oynarken birden böyle bir durum yaşanması normal bir şey değil?
ByDolph yazmış: Yükleyebilirsin ? Devamı için tıklayın... Yüklüyorum zaten ama oyun oynarken birden böyle bir durum yaşanması normal bir şey değil?
ByDolph 80+ Bronze Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 1,045 Dahası Reaksiyon skoru 290 İsim Yunus Kocabay 1 Eylül 2024 #4 NordaN yazmış: Yüklüyorum zaten ama oyun oynarken birden böyle bir durum yaşanması normal bir şey değil? Devamı için tıklayın... Evet değil emin misin herşeyin güncel olduğuna.
NordaN yazmış: Yüklüyorum zaten ama oyun oynarken birden böyle bir durum yaşanması normal bir şey değil? Devamı için tıklayın... Evet değil emin misin herşeyin güncel olduğuna.
NordaN 80+ Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 433 Dahası Reaksiyon skoru 131 İsim Can inan 1 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 ByDolph yazmış: Evet değil emin misin herşeyin güncel olduğuna. Devamı için tıklayın... Son sürüm driver kullanıyorum, sistemimde herhangi başka bir sorun olduğunu da sanmıyorum
ByDolph yazmış: Evet değil emin misin herşeyin güncel olduğuna. Devamı için tıklayın... Son sürüm driver kullanıyorum, sistemimde herhangi başka bir sorun olduğunu da sanmıyorum