PC'yi ilk başlattığımda defalarca farklı mavi ekran hatası alıyorum. Bunun sayısı değişken olmakla birlikte bazen 2-3 defa verirken bazen 20 defa da verip sonrasında açılabiliyor. PC açıldıktan sonra herhangi bir sorun yok. Sadece istisna olarak şöyle farklı bir durum var. Bilgisayarım laptop olduğu için şarjdan çıkma durumunda çoğunlukla direkt mavi ekran veriyor. Bazen ise bir süre kullandıktan sonra mavi ekran veriyor. %100 emin olmamakla birlikte şarja takılı değilken açılma sürecinde daha fazla mavi ekran veriyor ve eğer açılmayı başarırsa çok fazla dayanmadan kısa bir sürelik kullanmanın ardından mavi ekran veriyor. Ama belirttiğim gibi şarja takılı olması durumunda açılmayı başardıktan sonra bir sorun yaşamıyorum. RAM'imi bir tak çıkar yaptıktan sonra MemTest86 testini yaptım ve sıkıntı çıkmadı. Ekstra bir detay olarak şunu söyleyebilirim. Bu laptopu ilk aldığımda eski laptopumdan buna geçiş yaparken disk kopyalaması gibi bir eşeklik yaptım. Eskisi Intel, şu anki ise AMD işlemcili. Yanlış hatırlamıyorsam eğer bu diske kurtarma üzerinden tam format attım diye hatırlıyorum. Verebileceğim bütün detaylar bunlar. Minidump linki: https://we.tl/t-u4t0PZBHXp